Sala de poker de la Cassino Bellagio, prădată de un hoț mascat! A dispărut fără urmă

Las Vegasul ține din nou capul de afiș peste Ocean. La două luni de la sângerosul atac soldat cu 59 de morți și peste 500 de răniți, angajații unui cazinou au trecut și ei prin clipe de groază. Un suspect mascat și înarmat a dat buzna în sala de poker a Casino Bellagio și s-a dus direct la casierie, de unde a luat tot ce-a găsit! 

Atacul s-a petrecut când lumea se pregătea să plece acasă, spre dimineață. Incredibil e că atacul a fost opera unui singur om - jefuitorul, care purta mască și avea un pistol în mână, nu a fost ajutat de nimeni. Totuși, poliția nu exclude varianta ca hoțul să fi fost ajutat de o persoană din interiorul cazinoului. Așa se face că pe la secție vor trece pentru audieri toți angajații sălii de poker. (foto: pokertips.org)

După ce a pus sacul cu bani la spinare, autorul jafului s-a făcut nevăzut la volanul unei mașini înmatriculată în Nevada. În sală, la puține momente după jaf și-a făcut apariția și jucătorul profesionsit de poker Randy Ohel, posesor al unei brățări WSOP. Acesta a postat informația pe contul de twitter, spunând că tocmai intrase să cumpere fise pentru un joc de cash când a fost anunțat că localul se închide. Ohel a dezvăluit că suspectul a fugit pe ușa angajaților hotelului, spre Flamingo Road. Totodată, a precizat că nimeni nu a avut de suferit de pe urma jafului și că totul s-a petrecut foarte rapid.  

Joacă acum la unul din cazinourile online recomandate de PariuriX!
  
Un alt jucător profesionist, James Woods se afla în apropiere când s-a comis jaful, dar fără ca cineva din preajma lui să-și dea seama ce se întâmplă. Și ”bunicuțul” Doyle Brunson era la Bellagio în momentul jafului și a povestit că a fost un mare noroc pentru că hoțul habar nu a avut că în sala în care se afla el în casierie erau aproape 200.000 de dolari. Poliția din Las Vegas caută în continuare suspectul și nu a făcut prea multe comentarii.  


  
Se pare că Bellagio (foto: booking.com) este o țintă preferată a hoților. Acum șase ani, faimosul "Biker Bandit" s-a făcut nevăzut cu 1,5 milioane de dolari după ce a jefuit o masă de joc cu mize mari din localul de cinci stele din Las Vegas. Polițiștii nu au reușit să-l prindă pe hoț, dar infractorul a căzut singur în plasă.

La doar câteva zile după ”lovitură, Tony Carleo s-a gândit să vândă fisele furate pe un forum de poker. În aceeași zi, polițiștii i-au luat urma și l-au capturat. El nu a ieșit nici acum din pușcărie - a fost condamnat la 9 ani în spatele gratiilor. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi