Betfair Bingo

Dupa lansarea platformelor de betting exchange, pariuri sportive, jocuri de cazino si poker, Befair s-a extins si mai mult lansand in martie 2013 propria platforma de bingo. Aceasta este dezvoltata pe baza software-ului celor de la Virtue Fusion, garantandu-ne astfel servicii de cea mai inalta calitate.

Interfata site-ului de bingo seamana foarte mult cu cea din sectiunea Casino, iar sala de bingo arata din punct de vedere grafic ca orice alta sala Virtue Fusion.
Interfata site Betfair Bingo
Interfata sala Betfair Bingo

Daca sunteti deja client Befair puteti sa jucati cu userul de pe celelalte platforme, deoarece exista un singur cont comun pentru toate serviciile oferite.

Bonus pentru prima depunere
Pentru a celebra lansarea salii de bingo, Betfair in colaborare cu Pariuri-x, ofera un bonus generos clientilor din Romania care isi deschid un cont prin link-urile de pe site-ul nostru.

Jucati suma de £10 la bingo si primiti un bonus de £30! Acesta este impartit in doua parti: suma de £20 trebuie folosita la bingo, iar restul de £10 sunt pentru sloturile disponibile pe site.

Inainte sa puteti solicita o retragere trebuie sa rulati bonusul la bingo de 4 ori (rulaj de £80), iar bonusul la sloturi de 20 ori (rulaj de £200).

Daca contul vostru este in euro sau dolari, atunci bonusul exact este calculat in functie de valoarea schimbului valutar din acel moment.
Bonus prima depunere Betfair Bingo

Clientii care joaca pentru prima data bingo la Betfair primesc dreptul de a participa odata si la jocurile organizate in camera "Newbie Room". Aici va puteti incerca norocul in compania altor incepatori si puteti castiga sume de bani care sa va ridice banca, fara a fi necesar sa investiti vreun cent. Actiunea are loc in fiecare zi de marti, intre orele 21:00 si 00.00.

Jocuri si camere oferite
Ca la orice sala de bingo care se respecta, atractia principala este reprezentata de jocurile cu premii garantate. In cele ce urmeaza va prezentam cele mai atractive jocuri oferite de Betfair Bingo:

In fiecare vineri, intre orele 20:00 si 02:00, "The  Big Wheel Room" organizeaza jocuri din jumatate in jumatate de ora. Premiile totale oferite in fiecare zi de vineri depasesc £50,000. Aceasta camera ofera jocuri si in celelalte zile ale saptamanii, premiile fiind mereu consistente. Cele mai importante jocuri ale zilei au loc la orele: 12:00 (pot de £500), 14:00 (pot de £2,000), 20:00 (pot de £2,500) si 02:00 (pot de £1,500). De asemenea, in fiecare noapte cu incepere de la orele 00:30 au loc o serie de jocuri a caror premii totale depasesc £5,000. Pretul unui bilet pentru oricare din jocurile din aceasta camera este de £0,50.
Premii garantate la Betfair Bingo

Daca vreti sa ridicati banca investind sume minime de bani, atunci ar trebui sa va orientati catre camera "House of Cards". In fiecare weekend incepand cu orele 23:00 au loc jocuri unde cu doar 10 centi puteti castiga un jackpot de £100. In restul saptamanii, de la aceeasi ora, jackpotul la fiecare joc este de £30, iar pretul unui bilet este de numai 1 cent!
House of cards la Betfair Bingo

Alte promotii
Betfair ofera saptamanal foarte multe promotii atractive precum: jocuri speciale cu premii garantate, bonusuri consistente atunci cand rulati o anumita suma de bani la diferite jocuri, bonusuri pentru mobil/tableta, bonusuri de fildelitate, lozuri gratuite si multe altele. Aceste promotii sunt schimbate constant, motiv pentru care va sugeram sa consultati sectiunea "Promotions" de pe site-ul de bingo pentru a vedea care sunt cele mai noi oferte.

Betfair de pe telefon si tableta
Betfair este unul din putinele site-uri de bingo la care utilizatorii din Romania pot descarca o aplicatie pe telefon/tableta, indiferent de tipul de dispozitiv mobil pe care il detin. Aplicatia Betfair Bingo poate fi descarcata din AppStore (pentru cei cu Iphone/Ipad) sau direct de pe site-ul Betfair (pentru cei cu Android).
Betfair Bingo pe mobil

Toate camerele disponibile pe site-ul web sunt disponibile si in varianta mobila a aplicatiei. Putem sa ne jucam chiar si jocuri de cazino sau putem efectua depuneri, retrageri sau transferuri de fonduri. Desi aplicatia este destul de simpla ofera tot ce avem nevoie.

Cei care incearca pentru prima data aplicatia mobila primesc si un bonus de £5 pe care il pot folosi la bingo. Acest bonus se acorda fara a fi necesar sa efectuati vreo depunere.
Bonus Betfair Bingo pe mobil

Metode de plata
Sumele minime pe care le putem depune si taxele pe care trebuie sa le platim difera in functie de metoda de plata pe care o alegem dupa cum urmeaza:
- card credit/debit: minim 6 euro, taxa de 1.5%.
- Skrill: minim 10 euro,  nu se percep taxe
- Neteller si Click and Buy: minim 15 euro, nu se percep taxe
- Paysafecard: minim 5 euro, taxa de 2.5%
- Ukash: minim 6 euro, taxa de 4%
- transfer bancar: minim 15 euro, nu se percep taxe, dureaza 2-5 zile
Metode depuneri la Betfair Bingo

Retragerile au loc prin acelasi mod prin care am depus ultima data atunci cand este posibil. Nu se percep taxe.

Verificare cont
Inainte sa putem efectua o retragere trebuie sa ne verificam identitatea contului de pariuri. Acest lucru se face accesand: My account - Account Details - Document Uploader. Aici trebuie urcate o copie dupa un act de identitate, un extras de cont bancar sau o factura de utilitati si o copie dupa fata cardului (daca ati depus cu cardul).
Verificare cont la Betfair Bingo
Betfair Bingo verificare cont

Serviciul de suport clienti
Staff-ul poate fi contactat prin live chat, mail (completand un formular de pe site) sau prin telefon (0044 203 059 8888). Pentru a accesa serviciul de suport clienti intrati in "My Account" - "My Betfair Account" - "Contact Us".

Pentru a afla mai multe informatii despre metodele de plata, verificarea contului sau serviciul de suport clienti va recomandam sa consultati recenzia Betfair de la pariuri sportive deoarece acolo am vorbit pe larg de toate aceste aspecte.

Concluzie
Betfair Bingo este unul din cele mai bune site-uri de bingo din mediul online fiindca ofera toate facilitatile de care am putea avea nevoie: bonus atractiv pentru prima depunere, jocuri gratuite, jocuri ieftine cu premii consistente, jocuri cu premii garantate foarte mari, promotii interesante sau aplicatie pentru telefon/tableta. La acestea se adauga experienta si calitatea serviciilor celor de la Betfair si Virtue Fusion. Din toate aceste motive va recomandam cu incredere aceasta sala de bingo online.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi