Trei luni a stat o femeie din SUA cu un milion de dolari în casă, fără să ştie de el!

Să joci la loterie este foarte simplu şi tot mai multe persoane din întreaga lume îşi încearcă norocul la fiecare extragere. Unii joacă numere la întâmplare, alţii şi-au dezvoltat strategii pe baza numerelor şi toţi speră la marele jackpot. Crezi însă că se poate întâmpla să dea norocul peste tine şi să nu ştii? Chiar dacă pare de necrezut, asta a păţit o femeie din SUA.

Linda Tuttle, a jucat în data de 26 mai un bilet la Mega Millions din cadrul Michigan Lottery. A fost singura persoană care a ghicit toate cele cinci numere şi a devenit fericita câştigătoare a unui premiu în valoare de un milion de dolari. 

Ciudat este faptul că femeia n-a avut cunoştiinţă de acest lucru timp de câteva luni, până a mers din întâmplare la magazinul de unde a cumpărat tichetul. Acolo, în urma unei conversaţii cu vânzătorul a aflat că există un bilet câştigător care n-a fost încă revendicat. Şi-a amintit atunci că şi ea jucase la loto, iar când a ajuns acasă a căutat tichetul respectiv. L-a găsit într-o grămadă de hârtii vechi şi a constatat că este câştigător. 

Bonus pentru pariuri sportive! Vezi detalii...

În cele din urmă femeia a încasat câştigul în această săptămână, după mai bine de trei luni. Plănuieşte să folosească o parte din bani pentru o călătorie în China, o maşină nouă şi unele reparaţii la casă. Numerele norocoase au fost 1, 39, 52, 69, 72.

Aşadar, această femeie se poate considera mai mult decât norocoasă. Pe lângă faptul că câştigat la loto, a avut norocul să afle din întâmplare despre asta şi să găsească intact tichetul după luni bune. Mai rar aşa noroc.

Tu ce crezi? Ai putea uita vreodată de biletul câştigător la loterie?

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi