S-au tras la sorţi meciurile din "optimile" Cupei României la fotbal

Astăzi la Casa Fotbalului s-au tras la sorţi meciurile contând pentru "optimile" Cupei României. Steaua şi Dinamo s-au ...evitat, astfel că duelul dintre cele două mari rivale se mai amână. Cele 16 echipe au fost grupate în două urne. Primele 5 echipe extrase din urna A s-au împerecheat cu cele din urna B, apoi cele 6 rămase din urna A s-au împerecheat între ele. 

 

Programul complet al meciurile din optimile Cupei României la fotbal: 

Gaz Metan Mediaș - Dinamo 
ASA Tg Mureș - FC Voluntari
Luceafărul Oradea - Astra 
CS Mioveni - Steaua 
Dacia Unirea Brăila - CSU Craiova
CS Afumați - ACS Poli Timișoara
Pandurii Târgu-Jiu - Viitorul
CFR Cluj - Poli Iași

Craiova va trata meciul cu Dacia Unirea Brăila ca pe o finală. "Vom considera adversarul ca pe unul dintre cei mai redutabili", a spus preşedintele Craiovei Marcel Popescu.

Se pare că este un adversar comod, dar în istoria Cupei României au fost mari surprize. Echipa de liga a doua Dacia Unirea Brăila va fi tratată cu aceeaşi seriozitate şi cu acelaşi respect din partea noastră. Încercăm să uităm numele şi să considerăm adversarul unul dintre cei mai redutabili, pentru că sincope de relaxare ne pot scoate din Cupa României, un obiectiv pe care îl considerăm şi accesibil, mai ales după tragerea la sorţi, dar, în acelaşi timp, şi realizabil pentru că după acest meci ar mai fi trei paşi pentru a aduce Cupa la Craiova, 

---a declarat Marcel Popescu

Partidele se vor juca într-o singură manșă, pe terenul echipelor mai slab clasate. Meciurile sunt programate în perioada 13-15 decembrie. Sferturile de finală se dispută pe 29 martie 2017, semifinalele pe 26 aprilie și 17 mai, iar finala pe 27 mai.

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi