S-au tras la sorți meciurile de la CM 2018: SPANIA vs PORTUGALIA, finala din grupe!

Emoțiile au fost mari la tragerea la sorţi desfăşurată în palatul Kremlin din Moscova, capitala Federaţiei Ruse, prima ţară calificată la turneul final din postura de gazdă. Golgheterul absolut al Cupei Mondiale, Miroslav Klose (16 goluri / foto: fifa.com), a adus trofeul pe scenă înaintea ceremoniei FIFA.

"Am pierdut o finală în 2002 şi nu am reuşit să înscriu, dar am reuşit să obţin acest record cu ajutorul coechipierilor. Când te gândeşti câţi jucători legendari s-au luptat pentru acest trofeu, e o senzaţie extraorinară să-l câştigi"...Iar după cuvintele lui Klose au început emoțiile pentru cele 32 de echipe care vor lua startul în marea competiție de la anul. 

Și, așa cum anticipau mulți, surprizele nu au întârziat să apară. Iar cea mai mare s-a consemnat în Grupa B, unde cele două mari rivale Spanie și Portugalia își vor disputa locul 1. Englezii au nimerit și ei destul de rău, într-o grupă cu Belgia, în vreme ce nemții sunt favoriți clar în grupa lor. 

(foto: twitter)

Gazdele Mondialului, rușii, vor avea și ei meciuri infernale în grupa cu Uruguay - cel mai mare pericol. Franța, Brazilia și Polonia au adversari accesibili, dar la un turneu final nu se știe niciodată de unde apar surprizele. Iar Islanda este cel mai recent exemplu, la Euro 2016. Acum, nordicii au meciuri extrem de grele,. cu Argentina lui Messi, Croația și Nigeria.

Componența celor 8 grupe de la CM 2018 din Rusia: 

Grupa A: RUSIA, URUGUAY, EGIPT, ARABIA SAUDITĂ

Grupa B: PORTUGALIA, SPANIA, IRAN, MAROC

Grupa C: FRANȚA, PERU, DANEMARCA, AUSTRALIA

Grupa D: ARGENTINA, CROAȚIA, ISLANDA, NIGERIA

Grupa E: BRAZILIA, ELVEȚIA, COSTA RICA, SERBIA

Grupa F: GERMANIA, MEXIC, SUEDIA, COREEA DE SUD

Grupa G: BELGIA, ANGLIA, TUNISIA, PANAMA

Grupa H: POLONIA, COLUMBIA, SENEGAL, JAPONIA

Rusia - Arabia Saudită este meciul de deschidere al Campionatului Mondial din Rusia, pe 14 iunie 2018. 

Cum au fost repartizate echipele în urne pentru tragerea la sorți:

Urna 1: Rusia, Germania, Brazilia, Portugalia, Argentina, Belgia, Polonia, Franța
Urna 2: Spania, Peru, Elveția, Anglia, Columbia, Mexic, Uruguay, Croația
Urna 3: Danemarca, Islanda, Costa Rica, Suedia, Tunisia, Egipt, Senegal, Iran
Urna 4: Serbia, Nigeria, Australia, Japonia, Maroc, Panama, Republica Coreea, Arabia Saudită

Pariază acum pe câștigătoarea Cupei Mondiale 2018!

Putin a dat ”binecuvântarea”

Președintele Rusiei a întârziat cu câteva minute tragherea efectivă la sorți a grupelor CM 2018. Vladimir Putin a ţinut să-i asigure pe fanii străini că nu vor avea probleme, acesta fiind unul dintre subiectele cele mai dezbătute: "Vreau să vă urez bun venit la palatul de stat din Kremlin! Avem cele mai bune echipe de fotbal ale planetei care aşteaptă programul. Va fi un CM de ecepţie şi aşteptăm ca cei mai buni fotbalişti ai planetei să ne încânte. Credem că vor fi amintiri extraordinare după turneul din vară şi vom avea momente de istorie a fotbalului care se vor petrece pe teritoriul Rusiei. Vom avea meciuri în 11 oraşe şi ştim cum să ne întâmpinăm pritenii de pe toate meridianele”, a spus în deschidere Putin. (foto: fifa.com)

 "Jucătorii şi antrenorii vor fi prietenii noştri pe toată durata competiţiei. Graţie eforturilor lor, fotbalul e atât de popular şi va deveni şi mai popular. E o bucurie pentru fotbaliştii ruşi, în frunte cu Lev Yashin, care e şi pe afişul competiţiei. Sunt convins că meciurile se vor disputa într-o atmosferă bună. Vom avea o competiţie extraordinară, pentru că cele mai bune echipe se vor lupta pentru trofeul suprem. Îi asigur pe toți fanii fotbalului vor fi primiţi bine în Rusia!", a încheiat președintele Rusiei.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi