S-au dus medaliile şi la gimnastică. Drăgulescu - locul 4, Ponor - locul 7. Drăgulescu: " Dacă sunt sănătos, ajung şi la Tokyo!"

Marian Drăgulescu şi Cătălina Ponor aveau şanse mari la medalii la Rio. Nu a fost să fie. Cătălina Ponor era a patra la un moment dat în finala de la bârnă şi totul era pierdut. Următoarele trei concurente au aruncat-o pe Ponor pe locul 7, penultimul, cu nota 14.000. Titlul olimpic a fost câștigat de olandeza Sanne Wevers. Podiumul a fost completat de două gimnaste din Statele Unite -  Lauren Hernandez şi Simone Biles.

Am luptat cât am putut, presiunea a fost mare, gândurile au fost multe. Asta e, campioană olimpică sunt, nu o dată ci de trei ori, nu am avut nimic de pierdut, dacă n-a fost să fie, asta este. Au fost multe mesaje peste care nu pot să trec cu vederea, mesaje foarte dure, nu vreau să le dau apă la moară, dar m-au atins. Mi-am dorit să le dau peste nas unora, dar nu am reuşit, mi-am dorit prea mult. Nu sunt mesaje din interiorul sportului, ci de la diverşi oameni,

---a declarat Cătălina Ponor

Marian Drăgulescu a pierdut la mare luptă bronzul la sărituri. A adunat acelaşi număr de puncte cu locul 3 (15,449), dar japonezul Kenzo Shirai a primit note mai mari la execuţie! Nord-coreeanul Ri Se-Gwang a luat aurul. Drăgulescu nu se dă bătut. Cu puţin noroc ajunge şi la Olimpiada de peste 4 ani, din Japonia!

Nu sunt trist. Sunt bucuros că m-am calificat, că am ajuns aici, că am fost la notă egal cu locul 3, chiar dacă am pierdut medalia. Și, nu, nu mă retrag! La anul sunt Campionatele Europene și, dacă sunt sănătos, ajung şi la Tokyo!,

---a spus Drăgulescu la finalul concursului

Foto: adevarul.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi