S-a umplut paharul! Becali cumpără absolut tot! Care va fi rolul lui Alex Ioniță

Nicolae Dică a trimis 11 extratereștri pe teren contra Astrei. Cu toate acestea, FCSB a făcut egal, 1-1, (și) în etapa a 6-a. Războinicul Luminii, Gigi Becali, nu a fost devastat de noua demonstrație că bagă bani în echipă fără cap și că are în jurul lui doar oameni care nu se pricep la fotbal. Din contră! S-a înverșunat și a anunțat că va cumpăra tot ce mișcă.


Credit foto: Liviu Chirică / sportpictures.eu

„Spulber tot! Cum să nu iau campionatul? Azi cumpăr lotul CFR-ului, cu Iuliu Mureșan cu tot. O iau pe Simona Halep, pe Cristina Neagu! Îi iau pe Tudor Gheorghe, pe DJ Optick - ăsta la propunerea lui Meme, nu știu cine e, pe Radu Beligan, Cristian Țopescu, Nicușor Dan, chiar și pe Trump! Fundași nu iau, că la ăștia nu mă pricep. E treaba lui Dică și a lui Meme”, a anunțat multimilionarul.

Îl ia și pe Ioniță! Pentru înjurături!

Până la concretizarea acestor mutări, este sigură venirea lui Alexandru Ioniță de la Astra. Acesta va avea rolul de a-i ajuta pe „roș-albaștri” să își descarce nervii, pentru a juca fotbal mai relaxați. O primă repetiție a fost făcută chiar în timpul meciului de sâmbătă seara. A povestit chiar Ioniță: „Gnohere m-a înjurat şi mi-a dat o palmă. Şi i-am răspuns şi eu. Apoi a venit Larie şi m-a împins. Toată lumea mă înjura de toţi morţii, nu înţelegeam nimic. I-am rugat să mă înjure pe rând, ca să înțeleg și eu ce spun”. „Dacă și Ovidiu Popescu s-ar fi descărcat mai devreme pe Ioniță, probabil că nu s-ar mai fi petrecut acel episod în care l-a împins pe Edi Iordănescu”, a opinat Ilie Dumitrescu.

Patronii cluburilor din primele trei ligi și-au dat întâlnire la mănăstirea Cozia, unde se vor ruga pentru ca FCSB să meargă din victorie în victorie. „În ritmul acesta, Becali ne cumpără toți jucătorii. Rămânem fără obiectul muncii. Sunt zvonuri că la următorul egal sau, Doamne ferește, înfrângere, va transfera loturile complete de la FC Argeș, FC Voluntari și Performanța Ighiu”, s-a îngrozit un acționar de la Înainte Modelu. 

Este posibil ca Dică să nu fie antrenorul viitoarei superechipe, mai ales după ce și-a supărat patronul. „Eu îi spun că vreau să îl vând pe De Amorim, și el ce face?! Îl bagă să joace! Acum nu mi-l mai ia nimeni! Ciprioții au zis că nu au văzut în viața lor un fotbalist mai lipsit de valoare și m-au întrebat dacă îl mai am pe Ovidiu Petre, ca să nu plece cu mâna goală”, a povestit Becali, care tocmai se pregătea să îl cumpere și pe Ilie Dumitrescu. Să fie acolo, să comenteze!

(Scris de Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!