S-a stabilit masa finală a Main Event-ului WSOP 2015. Vezi cum s-a descurcat Daniel Negreanu

WSOP 2015, cel mai important turneu de poker al anului se apropie de final şi astăzi s-au stabilit participanţii la masa finală. Au fost 49 de zile superbe de concurs, în care i-am văzut la lucru pe cei mai buni jucători de poker din lume. Pentru masa finală a Main Event-ului “No Limit Hold'em Poker” s-a luptat şi Daniel Negreanu, care a avut iarăşi parte de o mână incredibilă.

Parcursul jucătorului de origine română s-a încheiat însă din păcate chiar pe bubble. N-a mai avut norocul din urmă cu câteva zile, când după o mână fantastică l-a scos din concurs pe Phil Helmuth. Emoţiile au fost însă la cote maxime şi de această dată, deşi părea iniţial că situaţia se va repeta. Negreanu s-a decis să-l înfrunte all-in pe chipleader-ul Joseph McKeehen, având în mână as şi patru, pe un flopp as, popa şi zece. Perechea de aşi îl făcea mare favorit, în condiţiile în care adversarul avea în mână juvete şi trei. Tocmai când se credea învingător, pe river a intrat o damă care i-a adus lui McKeehen o nesperată chintă şi totodată cele 5,825,000 de fise ale românului.

A fost momentul în care Daniel Negreanu nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile şi s-a prăbuşit la podea.

Click aici pentru a juca poker online !

A plecat totuşi acasă cu un premiu în valoare 526,000$ după acest turneu, clasându-se pe locul 11 în Main Event. Se ştie însă că cea mai mare dezamăgire pentru un profesionist în poker este să fie eliminat chiar pe bubble, aşa că românul are de ce să fie supărat.

Cum spuneam, s-au stabilit deja cei nouă participanţi la masa finală, după ce şi germanul Alex Turyansky a părăsit turneul. Joseph McKeehen rămâne chipleader-ul şi marele favoritul al Main Event-ului. I se alătură în lupta pentru marele premiu Zvi Stern, Pierre Neuville, Neil Blumenfield, Max Steinberg, Thomas Cannuli, Joshua Beckley, Patrick Chan şi Federico Butteroni. Cu siguranţă o pată de culoare la masa finală va fi belgianul Pierre Neuville, care la cei 72 de ani este al patrulea ca şi număr de fise.

WSOP 2015 se va încheia aşadar cu masa finală a Main Event-ului, turneu care se va disputa la sfârşitul acestui an, între 8-10 noiembrie.

Joacă şi tu poker la acest casino online si poţi primi un bonus pentru prima depunere de până la 1200 RON !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!