S-a refăcut și intră din nou în Djok! Cotele sârbului la câștigarea Australian Open

Vestea finalului de an din tenis este că Novak Djokovic s-a refăcut după accidentarea care l-a ținut 6 luni departe de terenul de tenis. Acum, cotul drept nu-l mai supără și Djoko e gata sa dea o nouă lovitură în Primul Grand Slam din 2018. Sârbul s-a declarat nerăbdător să schimbe primele mingi la Australian Open, unde a câștigat de 6 ori trofeul până acum. Ultima dată s-a impus la Melbourne în 2016, când l-a bătut în finală pe Andy Murray cu 6-1, 7-5, 7-6 (7/3). 

În vârstă de 30 ani, Djokovic (foto: novakdjokovic.com) a evoluat ultima oară în luna iulie la Wimbledon înainte de a pune capăt prematur sezonului 2017. Din cauza asta, el a ajuns pe locul 12 în clasamentul ATP - cea mai slabă performanță pentru el în ultimii 10 ani. "Nu am mai fost niciodată supus unei intervenţii chirurgicale şi nu m-am mai confruntat cu accidentări majore, care să mă ţină atât timp departe de circuit. De asemenea, niciodată nu am ratat un turneu de Mare Şlem. A fost o decizie dificilă, dar nu mai puteam să joc. Nu am avut de ales", a declarat Djokovic într-un interviu acordat site-ului Sport360.

Djokovic va porni la drum în 2018 cu un nou om în staff-ul său. E vorba de cehul Radek Stepanek - recent retras din activitate. Stepanek (foto: novakdjokovic.com) s-a alăturat deja echipei lui Nole în staff-ul condus de fostul mare jucător Andre Agassi.

Fostul număru unu mondial se încălzește pentru Australian Open în turneul demonstrativ de la Abu Dhabi. "Pauza asta mare a fost o adevărat lecţie pentru mine, deoarece pe viitor vreau să evit astfel de accidentări. Nu a fost deloc uşor să fiu absent atât de mult timp de pe teren. Acum sunt nerăbdător să revin în competiţie", a mai spus Djokovic.

Sârbul este plasat în top 3 de către casele de pariuri online legale recomandate de noi pentru câștigarea celui de-al șaptelea său trofeu la Australian Open, după Rafa Nadal și ”ceasul elvețian” Roger Federer. 

 

Fă-ți și tu un cont la această casă de pariuri online și plasează un pariu pe câștigătorul Australian Open 2018!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!