S-a lămurit: bonusul Sportingbet este valabil şi pentru clienţii din România!

Aşa cum vă anunţam în articolul: https://pariurix.com/sportingbet-ofera-un-bonus-nou-pentru-prima-depunere-100-in-limita-a-200ron.html Sportingbet.ro a modificat oferta de bun venit pentru clienţii din România. În loc de primul pariu fără risc până la 200 RON avem posibilitatea să obţinem un bonus egal cu suma depusă, până la cel mult 200 RON.

bonus-sb.JPG

Atunci când accesezi site-ul sportingbet.ro de pe un dispozitiv mobil vei vedea că la Termeni şi condiţii este specificat faptul că bonusul nu este disponibil pentru clienţii din România.

Am dorit să aflăm exact cum stau lucrurile, dacă ceea ce scrie acolo este adevărat, motiv pentru care l-am întrebat pe reprezentantul Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016 în România dacă promoţia este sau nu disponibilă şi pentru clienţii din ţara noastră. Vestea primită este una îmbucurătoare: bonusul este valabil, doar că atunci când au fost traduşi termenii şi condiţiile s-a omis ştergerea acelui punct. În cursul zilei de luni avem promisiunea că greşeala va fi reparată.

Ce îţi mai pot spune sigur este că bonusul îţ vei primi chiar şi dacă intri acum pe sportingbet.ro şi faci prima depunere. Dar, dacă mai ai răbdare câteva zile te vei putea bucura de o ofertă promoţională mai bună. PariuriX a ajuns la o înţelegere cu Sportingbet şi cei care deschid cont la agenţie accesând un link de pe site-ul nostru vor primi la prima depunere bonus 100% până la 300 RON, aşadar un bonus îmbunătăţit cu 100 RON faţă de varianta standard.

Deschide acum un cont la Sportingbet și vei primi un bonus de 100% în limita a 200 RON!

 

Te-ar mai putea interesa:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi