S-a dezbrăcat de secrete...Campion olimpic la ski, Ted Ligety a pozat nud pentru un calendar pe 2017

11 schiori din America le-au făcut un cadou special fanilor înaintea Crăciunului - au înfruntat gerul şi s-au dezbrăcat pentru un super-calendar pe 2017! Multiplu campion mondial şi olimpic, Ted Ligety (Foto: parkrecord.com) a luat şi el parte la şedinţa foto din munţi în urma căruia temerarii sportivi vor să strângă peste 100 de mii de dolari - bani necesari pentru diferitele concursuri la care participă. Un schior are nevoie de minim 14 mii de euro în fiecare an pentru a participa la competiţii. 

Cinci fete şi şase băieţi au alunecat în pielea goală pe piste din Chile sau Noua Zeelandă. Surorile Weibrecht și Laurenne Ross au ales o sală de forţă din Utah pentru pozele nud.

Criza şi-a pus amprenta şi asupra fondurilor alocate de către federaţie pentru sportivi, astfel că a trebuit să ne gândim şi la alte soluţii. Totul a început în această vară, când am stabilit ce vom face. Nu e nimic neobişnuit, am făcut totul din plăcere, dar şi pentru a trage un semnal de alarmă. Fotografiile sunt de bun gust, am vrut să scoatem în evidenţă forma bună în care ne aflăm şi nu "micile" detalii... 

Noi muncim din greu pentru a ne menţine sănătoşi, în formă, şi cred că e foarte interesant să arătăm prietenilor, celor din familiile noastre şi oamenilor în general faptul că arătăm bine şi că suntem sănătoşi. 

---a declarat Jacqueline Wiles, una dintre cele mai tinere sportive din schiul alpin american

Lindsey Vonn (Foto: pinterest.com), una dintre cele mai bune schioare din istoria americanilor, a renunţat şi ea la haine acum câţiva ani şi a acceptat să pozeze sexy pentru un calendar.

A fost momentul în care frumoasa schioare a devenit o ţintă pentru fostul lider mondial din golf, Tiger Woods. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste după ce Woods s-a despărţit de soţia sa, modelul Elin Nordegren. După aproape trei ani, Lindsey Vonn a renunţat şi ea la jucătorul de golf. A făcut-o public, printr-o postare pe contul ei de socializare. 

 

Foto: wikipedia.org

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi