S-a conectat la ”aparatele” din cartier. Lis, la păcănele după operația de colecist!

Oana Lis era neagră de supărare în urmă cu câteva zile din pricina bolii soțului ei. Fostul primar general al Capitalei a ajuns de urgență la spital pentru că nu mai suporta durerile. Iar doctorii au decis repede - l-au supus unei operații pentru extirparea colecistului!  

A fost momentul în care Oana (foto: libertatea.ro), printre lacrimi, a dezvăluit într-un interviu în presă că Viorel i-a spus înainte de operație că o iubește și a rugat-o să-și găsească un alt partener în cazul în care lucrurile nu decurg bine. Între timp, lacrimile de supărare s-au transformat într-o mare fericire - soțul ei a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală și a fost deja externat. 

Iar ca să-i dovedească faptul că se simte bine, a mers la...păcănele - a doua dragoste a lui! Oana Lis nu a ratat un asemenea moment și a postat o poza pe contul de facebook cu fostul primar general al Bucureștiului la ”treabă”, cu firele pe el și pastilele pentru durere în buzunar! N-a uitat să lase și un comment deasupra fotografiei cu soțul ei la păcănele... 

”Tot la aparate e conectat!...”,a glumit unul dintre prietenii Oanei într-un comentariu lăsat la postarea cu Viorel Lis. 

Joacă la păcănele online! Descoperă cele mai bune jocuri de cazino online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!