S-a aflat: dublă tentativă de corupere la Viitorul - CFR! Metoda "Lăutarul" și metoda "Rucsacul"

Decebal Rădulescu nu este jihadist, dar a aruncat bomba: Gigi Becali a fost văzut în Constanța în dimineața meciului decisiv Viitorul - CFR. Absolvent al  Facultății de Teologie din București, jurnalistul a evitat să se pună rău cu Muntele Athos și nu a dat prea multe detalii despre noul episod strigător la cer în care a fost implicat binefăcătorul din Pipera.

Din fericire, au existat martori. Am stat de  vorbă cu ei și am aflat lucruri extraordinare. Becali a venit la mare în seara zilei de vineri și au fost, de fapt, două tentative de corupție de care fotbaliștii CFR-ului au scăpat ca prin urechile acului.

Fript cu primul caz valiza, Gigi Becali a găsit cum să le ofere bani fără îl miroasă pândacii de la DNA. Finanțatorul „roș-albaștrilor” s-a ocupat personal de problemă și s-a deghizat în lăutar. I-a dat 100.000 de euro șefului de sală de la restaurantul hotelului să îl lase să cânte în timp ce clujenii serveau cina.

„Eram la a doua masă de lângă geam. Tocmai comandasem papanași cu nutela când a intrat lăutarul cu mustață, perciuni care se uneau sub bărbie, căciulă din lână de oaie. Recunosc, nu mi-am dat seama că era Gigi Becali, deși cel care îl acompania la țambal semăna perfect cu Ionuț Luțu”, a povestit un mesean.

Mărturia compromițătorare a continuat: „Mi s-a părut ciudat că orice melodie căpăta inflexiuni de cântec bisericesc, dar cel mai bizar a fost momentul în care jucătorii CFR-ului au început să facă dedicații și, în loc să arunce ei cu bani în lăutar, s-a întâmplat tocmai invers. Practic, i-a îngropat în lovele. Nici nu au mai putut să mănânce, pentru că nu își mai găseau farfuriile pe sub teancurile de bancnote”.

Săraci cu duhul,  fotbaliștii nu s-au prins de gestul subtil și au plecat de la masă fără să ia banii. Doar Deac a luat câteva bancnote, pentru în cameră. Dezamăgit, Becali a strâns toate hârtiile și le-a îndesat într-un rucsac, pentru că DNA-ul nu i-a înapoiat valiza nici până în ziua de azi. A apelat la planul B, adică i-a dat rucsacul lui Meme Stoica, ca să i-l ducă lui Vasile Miriuță.

Dar și planul B a eșuat! Meme Stoica a considerat că nu e grabă și a rămas la bar împreună cu Reghecampf, ca să bea un pahar. Era 21:30. La 03:20 dimineața, s-a îndreptat spre camera antrenorului CFR-ului, dar a uitat rucsacul în lift.

„Așa este, am găsit în ascensor un rucsac doldora de euro, dar am crezut că era de la domnul Hagi pentru mine. Baremul, nu vă gândiți la prostii. Larie l-a faultat indubitabil pe Florinel Coman în careu. Mai avea puțin și îi rupea coloana bietului copil”, a subliniat arbitrul George Găman.

(Scris de Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!