Share

Pont Ryan Harrison - Grigor Dimitrov, Își continuă forma bună bulgarul ?!

Tenis

Cota: 1.65

Adaugat de: Burlacu Ștefan

10 Oct 2017 23:03 469 0
Logo Ryan Harrison
Logo Grigor Dimitrov
Ryan Harrison
Grigor Dimitrov
VS
08:00 11 Octombrie 2017
ATP Shanghai

Analiză și informații pentru Ryan Harrison v Grigor Dimitrov

Ziua de miercuri o începem cu ponturi tot de la mastersul de la Shanghai și începem cu disputa dintre americanul Ryan Harrison și bulgarul Grigor Dimitrov. Va fi primul meci al zilei de pe arena centrală și va începe de la ora 08 00, ora României. Toate datele partidei, dar și pronosticul ales de noi, în rândurile de mai jos. 

Ryan Harrison - Grigor Dimitrov 

Prima alegere a noastră de astăzi este duelul dintre Harrison și Dimitrov. Americanul nu a avut un sezon prea bun. Ryan este un tenisemn ajuns la 25 de ani și o fostă speranță a tenisului american. Cu un potențial mare, Harrison nu s-a ridicat până acum la nivelul așteptărilor, dar cu toate astea americanul se află în top 50. Ca orice american, principala sa arma este serviciul, iar pe o suprafață de joc ca hardul, se pliează de minune. Cu atât mai mult pe cimentul din China, care este mai rapid decât restul suprafețelor de ciment de la alte turnee. Totuși rezultatele de pe tărâmul asiatic nu s-au ridicat la potențialul americanului. Ok, a fost un sfert de finală la Tokyo, pierdut însă în fața lui Cilic într-un mod usturător. Jocul însă nu a convis. Iari la Shanghai, în ciuda victorii în fața modestului Zhang, Harrison nu a impresionat. Acum va da peste un alt nume greu din circuit și americanul trebuie să se ridice la înălțime pentru a avea o șansă în fața bulgarului. 

Grigor Dimitrov părea ca a intrat din nou pe o pantă ascendentă, după parcursul, dar ma ales jocul prestat săptămâna trecută la Beijing. Bulagarul a fost din nou același jucător în formă,  pregătit să se bată de la egal la egal cu oricare din top 5. De altfel, Grigor a reușit să îi smulgă un set lui Nadal, câștigătorul turneului. Chiar dacă în cele din urmă a cedat în fața ibericului, Dimitrov rămâne cu jocul bun făcut în capitala Chinei și cu speranțe pentru penultimul masters al anului. Primul adversar de la Shanghai va fi Harrison, jucător împotriva căruia a mai jucat de 4 ori, ultima oară în această vară la Queens, când bulgarul s-a impus concludent. Suprafața îl și ajută pe Dimitrov, care mereu s-a simțit în largul său pe hard. Dacă și serviciul îi va funcționa la fel ca la Beijing, atunci Grigor are toate șansele să făcă o figură cât mai frumoasă și la Shanghai.

 

 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează primul pariu la o cotă mărită de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Încasează acum un pariu LIVE fără risc de 60RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe Shanghai Masters și obține 3 FREEBET-uri X 50RON fiecare!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției!

Pont Ryan Harrison vs Grigor Dimitrov: Scor corect : 2-0 Dimitrov

Meciul se anunță interesant. Dimitrov a fost în mare formă în capitala Chinei, iar la Shanghai trebuie să confirme parcursul bun de la Beijing. Nici Harrison nu s-a mișcat rău în capitala Japoniei, dar în fața unui adversar de clasă, a cedat cu ușurință. Ma aștept la un scenariu asemănător și în această partidă. Bine, nu cred că va fi o victorie a lui Dimitrov de aceiași manieră ca a lui Cilic împotriva americanului, dar am încredere că bulgarul se va impune în minimum de seturi.

Pont pariuri: Scor corect : 2-0 Dimitrov

Miza: 10/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

34

Castigate:

21

Pierdute:

7

Anulate:

2

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru FCSB - Dunărea Călărași
Cota: 1.80 23 Sep 2018 21:00 0
Pariul pentru Levante - Sevilla
Cota: 1.65 23 Sep 2018 13:00 0