Share

Rusia - Spania, pariu pe cornere în meciul amical de la Sankt Petersburg!

Amicale

Cota: 1.91

Adaugat de: Marian Cioată

14 Noi 2017 07:46 2,0k 1
Logo Rusia
Logo Spania
Rusia
Spania
VS
20:45 14 Noiembrie 2017
Amical International

Analiză și informații pentru Rusia v Spania

 

Frig tare la Sankt Petersburg

 

Pentru meciul dintre Rusia şi Spania de marţi seara, începând cu orele 20:45, am pregătit un pronostic special pe cornere. Această alegere pare cea mai bună opţiune, în contextul în care acest amical nu are o miză deosebită, se va disputa în condiţii destul de grele pentru favoriţi, la temperaturi scăzute, cu care nu sunt obişnuiţi.

 

Lipsesc doi jucători de creaţie la spanioli

 

Selecţionerul Julen Lopetegui nu se poate baza pe aportul mijlocaşilor ofensivi aflaţi în mare formă în perioada premergătoare acestei partide – Isco de la Real Madrid este accidentat şi va rata 100% prezenţa, în timp ce David Silva de la Manchester City,  realizatorul unei duble în victoria 5-0 cu Costa Rica din weekend, este incert. Din aceste motive şi din cauza gerului din Rusia (-1 grad resimţit,  conform prognozei de la ora meciului), recomand precauţie în abordarea cotei de 1.50 pentru 2 solist! 

 

Ruşii nu au ritm competiţional

 

Faptul că vor găzdui mondialul din 2018 le-a adus şi deservicii est-europenilor. Lipsa meciurilor oficiale, cu miză, cred că se va resimţi la anul, pentru că selecţionerul Cherchesov a tot făcut experimente în amicalele de pregătire din ultimul an şi jumătate, a încercat o primenire a lotului, însă în condiţii diferite. Rusia a întâlnit echipe tari în această perioadă, însă motivaţia nu a fost una deosebită, iar concluziile ar putea fi destul de puţin concludente. 

 

Statistică saracă la cornere pentru Rusia

 

Am observat în ultimele jocuri disputate de ruşi tendinţa aceasta de a ataca în special pe centru, pentru că acolo au oamenii mai valoroşi, în timp ce flancurile nu produc foarte multe centrări. Elevii lui Cherchesov caută mai degrabă pase filtrante, un joc elaborat şi destul de alambicat, în detrimentul stilului clasic, cu mai multe centrări în careu, deşi au atacanţi cu profil de „gura porţii”. Sistemul acesta 4-5-1 propus de gazde nu produce foarte multe lovituri de la colţ. Astfel în ultimele confruntări au înregistrat 3 cu Portugalia, 0 cu Mexic, 4 contra Coreei de Sud, 3 cu Iranul şi 2 cu Argentina. 

 

Echipele probabile (conform Marca.es)

 

Cotele la Betano.ro

 

Deschide cont și pariază pe victoria României cu Olanda la o cotă specială de 12.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției!

 

Deschide cont și pariază pe minim un gol al României în partida cu Olanda

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

Pont Rusia vs Spania: Sub 3,5 cornere Rusia

Mizez pe un maximum de 3 cornere executate de amfitrioni, la cota excelentă de 1.91 oferită de Betano.ro. Ruşii vin după un meci greu cu Argentina lui Messi, pierdut 0-1, dar mai mult decât înfrângerea, cred că îşi va pune amprenta şi consumul acumulat de aceştia, pentru că au alergat foarte mult după minge; doar 30% posesie a avut Rusia, iar cu Spania lucrurile se anunţă chiar mai dificile din acest punct de vedere. Chiar şi în puţinele momente în care vor avea mingea, gazdele cred că vor alege să joace perpendicular pe poartă şi nu vor duce de prea multe ori jocul la margini. Furia Roja stă bine în defensivă se apără fără a întâmpina dificultăţi de obicei la atacurile poziţionale, acordă puţine lovituri de la colţ adversarilor, iar în condiţiile în care vorbim de un meci amical, nu cred că vom avea parte de mingi trimise haotic în careul iberic, indiferent de scor.

Pont pariuri: Sub 3,5 cornere Rusia

Miza: 10/10

Cota: 1.91

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

50%

Nu 3

50%

Marian Cioată

Ponturi:

14

Castigate:

6

Pierdute:

4

Anulate:

2

Liber profesionist, am 29 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici