Share

Rusia vs Noua Zeelandă. Pontul lui Dan Ștefănescu

Ponturi Fotbal

Cota: 1.60

Adaugat de: Dan Ștefanescu

17 Iun 2017 10:06 719 0
Logo Rusia
Logo Noua Zeelanda
Rusia
Noua Zeelanda
VS
18:00 17 Iunie 2017
Cupa Confederațiilor

Analiză și informații pentru Rusia v Noua Zeelanda

Rusia și Noua Zeelandă deschid ediția 2017 a Cupei Confederațiilor. Meciul se joacă la Sankt Petersburg, pe noua arenă a lui Zenit.

Rusia

Echipa gazdă traversează un moment dificil. Stanislav Cherchesov nu s-a dovedit a fi un selecționer inspirat și n-ar fi nicio surpriză dacă ar fi demis după încheierea competiției. Cu Cherchesov pe bancă, Rusia a câștigat doar 3 meciuri din 8, între care două victorii chinuite cu Ghan și România. Cel mai concludent succes este cel de la Budapesta, 3-0 la începutul acestei luni. Fără Dzagoev și Dzyuba, accidentați, dar și cu o linie de 3 fundași, rușii nu au foarte multe opțiuni ofensive și au probleme în a aduce mingea în preajma careului advers. În 2017, Rusia a câștigat doar cu Ungaria, a pierdut în fața Coastei de Fildeș (0-2) și a remizat cu Belgia (3-3) și Chile (1-1).

Noua Zeelandă

Noua Zeelandă e într-o formă și mai slabă ca a Rusiei. Aflată la a 4-a participare la Cupa Confederațiilor, Noua Zeelandă a pierdut 8 dintre cele 9 meciuri jucate și a marcat doar două goluri. All Whites au evitat eșecul doar în fața Iraqului (0-0), la ultima participare, în 2009. Într-o grupă cu Rusia, Mexic și Portugalia, naționala lui Anthony Hudson pornește cu ultima șansă, principalul obiectiv fiind acela de a nu încasa prea multe goluri. În amicalele care au precedat turneul din Rusia, Noua Zeelandă a pierdut cu Irlanda de Nord și Belarus (0-1). Eșecul din Belarus a dat măsura valorii lotului All Whites. Chris Wood de la Leeds e cel mai cunoscut jucător al lui Hudson. Căpitanul Winston Reid lipsește, din pricina unei accidentări.

Echipe probabile

Rusia (3-5-2) Akinfeev – Vasin, Shishkin, Kudryashov – Smolnikov, Glushakiv, Golovin, Samedov, Zhirkov – Bukharov, Smolov

Noua Zeelandă (5-3-2) Marinovic – Colvey, Boxall, Durante, Tzimopoulos, Wynne – McGlinchey, Rojas, Thomas – Smeltz, Wood

Pont recomandat Rusia VS Noua Zeelanda

La Sankt Petersburg se va juca un meci într-o singură direcție. Noua Zeelandă se va aglomera în apărare, cu 5 fundași și rareori va ajunge la poarta lui Akinfeev. În aceste condiții, e de așteptat ca Rusia să aibă inițiativa pe toată durata întâlnirii, mai ales că viitorul lui Cherchesov depinde de felul în care va arăta echipa în acest turneu. Văd Rusia câștigând un meci în care se vor marca cel puțin două goluri.

Pont pariuri: Rusia câștigă și peste 1,5 goluri

Miza: 9/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Dan Ștefanescu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Dan Ștefanescu

Ponturi:

18

Castigate:

10

Pierdute:

8

Anulate:

0

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro În afara fotbalului și tenisului, îmi mai plac atletismul, sporturile de iarnă, handbalul, snooker-ul și rugby-ul.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0