Rusia interzice casele de pariuri fără licență, pariorii riscă amenzi usturătoare!

Rusia încă este una din țările la care se poate paria online la case de pariuri online nelicențiate, dar se pare că acest lucru se va schimba în viitorul apropiat. Autoritățile rusești abilitate au cerut deja providerilor de internet să blocheze toate site-urile de gambling care nu dețin o licență locală, iar casele de pariuri online importante deja nu mai pot fi accesate. Pe de altă parte, pariorii care încă pot accesa site-uri neautorizate nu riscă nici o sancțiune, cel puțin nu încă.

CalvinAyre.com susține că politicienii din Tatarstan, o republică rusă, vor să adopte o lege prin care cei prinși că pariază online la site-uri nelicențiate să fie amendați cu sume cuprinse între 10,000 și 20,000 de ruble, deci aproximativ 150$ - 300$. De asemenea, aceeași lege prevede că în cazul în care un minor este prins pariind, atunci părinții vor fi amendați cu 75$ - 150$. Oricum această lege s-ar putea să nu fie de mare folos dacă site-urile fără autorizație vor fi toate blocate în viitorul apropiat.

russia.jpg

Dar de ce sunt autoritățile ruse atât de pornite să ia astfel de decizii după ce timp de mulți ani nu prea au dat importanță pariurilor sportive ilegale? Așa cum probabil știi, Rusiei i-au fost impuse anumite sancțiuni economice din partea țărilor din Uniunea Europeană după atacul asupra Ucrainei din 2014, iar acest lucru nu a fost deloc pe placul autorităților de la Moscova.

De aceea, în Rusia se va putea paria doar pe site-uri online care au sediul în această țară, iar primele site-uri blocate sunt chiar cele din țările care au recurs la aceste sancțiuni economice. Operatorii importanți la nivel internațional care vor să ofere în continuare servicii în Rusia vor trebui să își creeze un sediu local. Dar mai există un motiv pentru această decizie, motiv care ar putea părea un pic paranoic. 

Deputatul Yevgeny Fyodorov a afirmat că pariorii ruși care joacă pe site-uri de gambling străine au datele personale expuse, iar astfel agențiile de pariuri ar putea trimite aceste date la anumite instituții străine. În acest mod țările europene s-ar putea folosi de manipularea datelor pentru a ”lovi” Rusia și locuitorii săi.

Cote bune, pariuri LIVE chiar și de pe telefon, ofertă bogată > Vezi oferta

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi