Runda 26 din Predictorul Fotbalului - Premii totale de 65,000RON!

După o pauză de câteva zile, "Predictorul Fotbalului" revine cu runda a 26-a, ceea ce înseamnă o nouă șansă de a pune mâna pe marele premiu de 45.000 RON. În caz că nu știți obiectivul concursului este acela de a ghici în mod corect rezultatele la cât mai multe din cele 12 meciuri propuse de această casă de pariuri online pentru fiecare rundă în parte.

Meciurile din runda a 26-a au loc pe 31 ianuarie - 1 februarie 2015 iar voi aveți posibilitatea de a pune zilnic gratuit câte un bilet până pe data de 30 ianuarie. Puteți vedea mai jos lista completă de premii, regulamentul competiției și alte informații utile.

predictorul-fotbalului.png

Premii runda a 26-a

 • 12 rezultate corecte din 12: 45.000RON
 • 11 rezultate corecte din 12: 8.500RON
 • 10 rezultate corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
 • 9 rezultate corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
 • 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

Premii runda a 26-a

 • În fiecare zi puteți plasa o singură variantă.
 • Puteți câștiga un singur premiu în fiecare rundă. Doar cea mai bună variantă se va lua în considerare.
 • Plasarea unui bilet este gratuită. Pentru a valida însă acel bilet este necesar ca în ziua respectivă să plasați un pariu pe orice eveniment sportiv, orice cotă și orice sumă de bani.
 • Câștigurile vor fi adăugate în cont în maxim două zile de la terminarea celor 12 meciuri.
 • Premiile pentru 11 și 12 pronosticuri corecte se împart între numărul de câștigători. Dacă de exemplu sunt trei persoane care ghicesc în mod corect toate cele 12 rezultate, atunci fiecare câștigă câte 15.000 RON.
 • Lozurile răzuibile acordate ca premiu pentru 8, 9 sau 10 rezultate corecte pot fi folosite doar în jocul "TRIBBLE". Valoarea unui loz este de 10 RON iar acesta vă poate aduce câștiguri de până la 50.000 RON.

Despre runda a 26-a
Așa cum am precizat mai sus, aveți timp la dispoziție până pe 30 ianuarie să găsiți varianta câștigătoare. Asta înseamnă că dacă începeți să jucați de astăzi (24 ianuarie) puteți strânge un număr maxim de şapte bilete. Asta vă mărește considerabil șansele de a lua unul din premiile oferite. Un număr mai mare de bilete vă oferă și posibilitatea de a aplica diferite strategii. De exemplu dacă la un meci nu aveți nici cea mai vagă idee ce să selectați, puteți acoperi toate cele trei posibile rezultate (1, x, 2) din trei bilete. Iar la celelalte partide alegeți aceleași selecții pe fiecare bilet în parte. Astfel din start cel mai greu meci din punctul vostru de vedere va fi câștigător pe măcar un bilet. Voi puteți veni cu strategii chiar mai bune dar un lucru este cert: mai multe variante înseamnă mai multe șanse de câștig deci vă recomandăm să începeți să vă jucați chiar azi!

Toate partidele din această rundă sunt doar din două competiții: Anglia Premier League și Germania Bundesliga. Ultimele două meciuri sunt și cele mai tari: Chelsea - Manchester City și Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund. Mai jos puteți vedea varianta noastră de bilet pentru această rundă:

predictorul-fotbalului-1.png

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi