Runda 25 din Predictorul Fotbalului - Premii totale de 65.000RON!

Sâmbătă a început o nouă rundă din Predictorul Fotbalului; a 25-a mai exact. Asta înseamnă o nouă șansă de a câștiga 45.000 RON în caz că reușiți să pronosticați în mod corect rezultatele (1x2) la toate cele 12 partide alese de această casă de pariuri online. Dar și 8-11 pronosticuri corecte vă aduc premii substanțiale, iar partea cea mai interesantă este aceea că participarea este gratuită! Deci nu aveți ce pierde, aveți numai de câștigat.

predictorul-fotbalului.png

Lista de premii pentru runda a 25-a

 • 12 rezultate corecte din 12: 45.000RON
 • 11 rezultate corecte din 12: 8.500RON
 • 10 rezultate corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
 • 9 rezultate corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
 • 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

Termeni și condiții ofertă

 • În fiecare zi puteți plasa o singură variantă.
 • Puteți câștiga un singur premiu în fiecare rundă. Doar cea mai bună variantă se va lua în considerare.
 • Plasarea unui bilet este gratuită. Pentru a valida însă acel bilet este necesar ca în ziua respectivă să plasați un pariu pe orice eveniment sportiv, orice cotă și orice sumă de bani.
 • Câștigurile vor fi adăugate în cont în maxim două zile de la terminarea celor 12 meciuri.
 • Premiile pentru 11 și 12 pronosticuri corecte se împart între numărul de câștigători. Dacă de exemplu sunt trei persoane care ghicesc în mod corect toate cele 12 rezultate, atunci fiecare câștigă câte 15.000 RON.
 • Lozurile răzuibile acordate ca premiu pentru 8, 9 sau 10 rezultate corecte pot fi folosite doar în jocul "TRIBBLE". Valoarea unui loz este de 10 RON iar acesta vă poate aduce câștiguri de până la 50.000 RON.

Detalii despre runda a 25-a

Aceasta are loc în perioada 10.01.2015 - 16.01.2015, iar toate meciurile au loc pe 17, respectiv 18 ianuarie. Asta înseamnă că aveți un număr maxim de șapte șanse de câștig dacă v-ați jucat încă din prima zi. Un număr atât de mare de șanse vă oferă posibilitatea să vă gândiți și la diferite strategii.

Dacă de exemplu în această listă găsiți un meci la care nu aveți nici cea mai vagă idee cum s-ar putea termina, atunci ați putea să alegeți pe câte un bilet fiecare din cele trei potențiale rezultate, iar celelalte meciuri să le jucați identic peste tot. Din start, partida cea mai dificilă din punctul vostru de vedere va fi câștigătoare pe măcar un bilet și vă puteți concentra pe restul meciurilor. Aceasta este doar o idee, voi puteți găsi strategii mult mai bune care să vă avantajeze. Un lucru este însă cert: un număr mai mare de bilete înseamnă mai multe șanse de câștig.

Toate partidele din această rundă sunt din numai două competiții: nouă din Anglia Premier League și trei din Spania Primera Division. Cel mai interesant meci al rundei pare să fie cel dintre Arsenal și Manchester City. Mai jos puteți vedea lista completă de partide și varianta noastră de bilet.

bilet-predictorul-fotbalului.png

Participă și tu în concursul Predictorul Fotbalului! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi