Runda 24 din Predictorul Fotbalului - Premii totale de 65.000 RON!

A început un nou an și odată cu el și o nouă rundă din Predictorul Fotbalului, competiție care ca întotdeauna pune la bătaie premii în valoare totală de 65,000 RON deși înscrierea este gratuită!

Obiectivul concursului
Casa de pariuri organizatoare pune la dispoziție în fiecare rundă o listă de 12 partide iar obiectivul este acela de a ghici în mod corect cât mai multe rezultate (1x2). Puteți pune câte un bilet zilnic și intrați în premii dacă nimeriți minim opt rezultate corecte.

Participă și tu în concursul Predictorul Fotbalului! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

predictorul-fotbalului.png

Lista de premii pentru runda a 24-a

 • 12 rezultate corecte din 12: 45.000RON
 • 11 rezultate corecte din 12: 8.500RON
 • 10 rezultate corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
 • 9 rezultate corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
 • 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

Termeni și condiții ofertă

 • În fiecare zi puteți plasa o singură variantă.
 • Puteți câștiga un singur premiu în fiecare rundă. Doar cea mai bună variantă se va lua în considerare.
 • Plasarea unui bilet este gratuită. Pentru a valida însă acel bilet este necesar ca în ziua respectivă să plasați un pariu pe orice eveniment sportiv, orice cotă și orice sumă de bani.
 • Câștigurile vor fi adăugate în cont în maxim două zile de la terminarea celor 12 meciuri.
 • Premiile pentru 11 și 12 pronosticuri corecte se împart între numărul de câștigători. Dacă de exemplu sunt două persoane care ghicesc în mod corect toate cele 12 rezultate, atunci fiecare câștigă câte 22.500 RON.
 • Lozurile răzuibile acordate ca premiu pentru 8, 9 sau 10 rezultate corecte pot fi folosite doar în jocul "TRIBBLE". Valoarea unui loz este de 10 RON și vă poate aduce câștiguri de până la 50.000 RON.

Detalii despre runda a 24-a
Runda a 24-a are loc între 1 ianuarie 2015 și 9 ianuarie 2015. Asta înseamnă că aveți la dispoziție un număr total de nouă zile să participați, deci aveți nouă șanse de câștig dacă vă jucați din prima zi. 

În rundele precedente jucătorii aveau doar 2-3 zile iar în cele mai bune cazuri prindeau runde cu 5-6 zile în care să pună biletele. Având acum posibilitatea de a pune nouă bilete se poate să folosiţi și diferite sisteme pentru a vă mări șansele de câștig. 

Vă dăm un exemplu: puteți alege două meciuri în care credeți că absolut orice rezultat este posibil. Faceți între acele două partide nouă combinații cu toate posibilele rezultate, iar din start pe un bilet veți avea ambele pronosticate corecte. Iar la celelalte zece meciuri alegeți acele rezultate care vi se par cele mai probabile. Astfel scăpați din start de cele mai grele partide și vă puteți concentra pe restul. Este doar o idee, voi puteți opta pentru orice strategie doriți.

Toate confruntările acestei runde vor avea loc pe 10 ianuarie și 11 ianuarie 2015. Avem în special pe data de 11.01.2015 câteva partide foarte interesante precum: Barcelona - Atletico Madrid, Napoli - Juventus și Manchester United - Southampton.

Mai jos puteți vedea lista completă de partide și varianta noastră de bilet:

predictorul-fotbalului-2.png

Participă și tu în concursul Predictorul Fotbalului! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi