Runda 23 din Predictorul Fotbalului - Premii totale de 65,000RON!

Chiar dacă majoritatea competițiilor importante de fotbal sunt întrerupte din cauza sărbătorilor de iarnă, concursul Predictorul Fotbalului continuă cu o nouă rundă unde premiile sunt la fel de atractive ca de obicei: 65.000RON deși înscrierea este gratuită!

Pentru cei care nu știu, obiectivul acestui concurs este acela de a ghici în mod corect cât mai multe rezultate (1x2) dintr-o listă de 12 meciuri oferite de agenție. În caz că sunteți singurul care reușiți să furnizați toate cele 12 rezultate fără greșeală, câștigați fabuloasa sumă de 45,000RON!

Mai jos puteți vedea lista exactă cu premii dar și termenii și condițiile ofertei, după care vom vorbi un pic despre runda a 23-a din Predictorul Fotbalului.

Participă și tu în concursul Predictorul Fotbalului! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

predictorul-fotbalului.png

Premii runda 23:

 • 12 rezultate corecte din 12: 45.000RON
 • 11 rezultate corecte din 12: 8.500RON
 • 10 rezultate corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
 • 9 rezultate corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
 • 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

Termeni și condiții

 • În fiecare zi puteți plasa câte o singură variantă.
 • Puteți câștiga un singur premiu în fiecare rundă. Doar cea mai bună variantă se va lua în considerare.
 • Plasarea unui bilet este gratuită. Pentru a valida însă acel bilet este necesar ca în ziua respectivă să plasați un pariu pe orice eveniment sportiv, orice cotă și orice sumă de bani.
 • Câștigurile vor fi adăugate în cont în maxim două zile de la terminarea celor 12 meciuri.
 • Premiile pentru 11 și 12 pronosticuri corecte se împart între numărul de câștigători. Dacă de exemplu sunt trei persoane care ghicesc în mod corect toate cele 12 rezultate, atunci fiecare câștigă câte 15.000 RON.
 • Lozurile răzuibile acordate ca premiu pentru 8, 9 sau 10 rezultate corecte pot fi folosite doar în jocul "TRIBBLE". Valoarea unui loz este de 10 RON și vă poate aduce câștiguri de până la 50.000 RON.

Despre runda 23
Toate meciurile din această rundă se joacă în prima zi din 2015. De aceea nu ar trebui să vă mire faptul că toate partidele de pe această listă fac parte din fotbalul britanic: 10 meciuri din Anglia Premier League și două din Scoția Premiership.

În această rundă avem și meciuri unde în mod normal ar trebui să fie ceva mai ușor să ghicim câștigătoarea atâta timp cât nu avem parte de surprize notabile. Cel mai bun exemplu este confruntarea dintre Manchester city și Sunderland. Pe de altă parte avem și meciuri foarte echilibrate precum Southampton - Arsenal. Chiar și un Tottenham - Chelsea poate fi imprevizibil.

Mai jos vă prezentăm varianta noastră de bilet. Poate voi veți fi însă mai inspirați decât noi și veți reuși să găsiți varianta câștigătoare care să vă aducă în buzunare un premiu fabulos de 45,000RON!

predictorul-fotbalului-2.png

Participă și tu în concursul Predictorul Fotbalului! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi