Runda 21 din Predictorul Fotbalului - Premii totale de 65,000RON!

Chiar dacă majoritatea campionatelor mari ale Europei au intrat în pauză, concursul Predictorul Fotbalului continuă și vă oferă posibilitatea de a vă face sfârșitul de an mai frumos.

Concursul este organizat de această casă de pariuri online, iar obiectivul este acela de a ghici în mod corect rezultatele corecte (1x2) la cât mai multe meciuri dintr-o listă de 12 oferite.

Tocmai a început runda a 21-a și aveți timp până pe 25 decembrie să găsiți varianta câștigătoare. Grăbiți-vă totuși pentru că în fiecare zi puteți pune câte un bilet, deci cu cât vă apucați mai repede cu atât aveți mai multe șanse de câștig. Plasarea unui bilet este gratuită iar premiile totale puse în joc sunt de-a dreptul fabuloase: 65.000 RON!

Participă și tu în concursul Predictorul Fotbalului! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

predictorul-fotbalului.png

Premii runda 21:

 • 12 rezultate corecte din 12: 45.000RON
 • 11 rezultate corecte din 12: 8.500RON
 • 10 rezultate corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
 • 9 rezultate corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
 • 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

Termeni și condiții

 • În fiecare zi puteți plasa câte o singură variantă.
 • Puteți câștiga un singur premiu în fiecare rundă. Doar cea mai bună variantă se va lua în considerare.
 • Plasarea unui bilet este gratuită. Pentru a valida însă acel bilet este necesar ca în ziua respectivă să plasați un pariu pe orice eveniment sportiv, orice cotă și orice sumă de bani.
 • Câștigurile vor fi adăugate în cont în maxim două zile de la terminarea celor 12 partide.
 • Premiile pentru 11 și 12 pronosticuri corecte se împart între numărul de câștigători. Dacă de exemplu sunt două persoane care ghicesc în mod corect toate cele 12 rezultate, atunci fiecare câștigă câte 22.500 RON.
 • Lozurile răzuibile acordate ca premiu pentru 8, 9 sau 10 rezultate corecte pot fi folosite doar în jocul "TRIBBLE". Valoarea unui loz este de 10 RON și vă poate aduce câștiguri de până la 50.000 RON.

Despre runda 21
Toate cele 12 meciuri din această rundă sunt din Anglia: zece din Premier League și două din Championship. Toate partidele se joacă pe data de 26 decembrie 2014 astfel încât nu veți sta prea mult în suspans să vedeți dacă ați câștigat sau nu. 

Unele partide par simple la prima vedere și ar trebui să le putem bifa câștigătoare pe bilet atâta timp cât n-avem parte de surprize notabile. Un astfel de exemplu ar fi confruntarea dintre Arsenal și QPR, în condițiile în care echipa pregătită de Harry Redknapp a pierdut toate cele opt deplasări jucate în acest sezon. Chelsea - West Ham pare de asemenea un meci ceva mai ușor la prima vedere. Desigur surprize pot apărea, dar atâta timp cât acestea n-au loc, ar trebui să puteți câștiga unul din premiile puse în joc mai ales că aveți posibilitatea de a pune mai multe bilete. Cei care au jucat din prima zi (20 decembrie) pot pune un număr total de șase bilete!

bilet-predictorul-fotbalului.png

Participă și tu în concursul Predictorul Fotbalului! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi