Runda 20 din Predictorul Fotbalului - Premii totale de 65,000RON!

A 20-a rundă din Predictorul Fotbalului a început de sâmbătă iar acum, mai mult ca niciodată, aveți șansa de a pune mâna pe premiul cel mare de 45.000 RON. Vă vom explica pe parcursul articolului de ce.

Dar înainte de toate, pentru cei care nu știu, acesta este un concurs unde trebuie să pronosticați corect rezultatele a cât mai multe meciuri dintr-o listă de 12 partide (1x2). Premiile totale sunt de 65.000 RON în fiecare rundă iar participarea este gratuită.

Participă și tu în concursul Predictorul Fotbalului! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

predictorul-fotbalului.png

Premii runda 19:

 • 12 rezultate corecte din 12: 45.000RON
 • 11 rezultate corecte din 12: 8.500RON
 • 10 rezultate corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
 • 9 rezultate corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
 • 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

Termeni și condiții

 • În fiecare zi puteți plasa câte o singură variantă.
 • Puteți câștiga un singur premiu în fiecare rundă. Doar cea mai bună variantă se va lua în considerare.
 • Plasarea unui bilet este gratuită. Pentru a valida însă acel bilet este necesar ca în ziua respectivă să plasați un pariu pe orice eveniment sportiv, orice cotă și orice sumă de bani.
 • Câștigurile vor fi adăugate în cont în maxim două zile de la terminarea celor 12 partide.
 • Premiile pentru 11 și 12 pronosticuri corecte se împart între numărul de câștigători. Dacă de exemplu sunt trei persoane care ghicesc în mod corect toate cele 12 rezultate, atunci fiecare câștigă câte 15.000 RON.
 • Lozurile răzuibile acordate ca premiu pentru 8, 9 sau 10 rezultate corecte pot fi folosite doar în jocul "TRIBBLE". Valoarea unui loz este de 10RON și vă poate aduce câștiguri de până la 50.000 RON.

Despre Runda 20
Puteţi să vă plasaţi biletele până în data de 19.12.2014. Asta înseamnă un total de șase zile, deci șase șanse de câștig dacă vă jucați în fiecare zi. Faptul că puteți pune un număr atât de mare de bilete este un avantaj destul de important și ar trebui să profitați de pe urma lui. Aveți ocazia ca la meciurile unde nu sunteți sigur să alegeți două sau chiar trei opțiuni diferite.

De exemplu, în această rundă avem un meci foarte greu între Liverpool și Arsenal, dar voi puteți face trei bilete cu câte un pronostic diferit pe această confruntare și cu aceleași 11 pronosticuri la celelalte dispute. Astfel din start veți avea pe un bilet acest pronostic câștigător și vă puteți axa pe celelalte partide. Acesta este doar un exemplu de strategie, voi vă puteți face calcule pentru a vedea ce strategie este cea mai bună pentru nevoile voastre.

Varianta noastră de bilet
În cele ce urmează vă prezentăm varianta noastă de bilet pentru runda 20. Toate meciurile se joacă în weekendul 20 - 21 decembrie 2014, iar cele mai multe partide sunt din Anglia Premier League (opt la număr). Mai avem două meciuri din Italia și câte unul din Spania și Franța. 

bilet-predictorul-fotbalului.png

Participă și tu în concursul Predictorul Fotbalului! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi