Runda 18 din Predictorul Fotbalului - Premii totale de 65,000RON!

Predictorul Fotbalului este un concurs organizat de această casă de pariuri online. Obiectivul este de a pronostica corect cât mai multe rezultate (1x2) la cele 12 partide propuse de agenție pentru fiecare rundă. 12 rezultate corecte vă pot aduce în cont impresionanta sumă de 45,000RON!

Runda a 18-a din Predictorul Fotbalului a început deja. Puteți pune în mod gratuit câte un bilet zilnic până luni, 8 decembrie. Toate meciurile din această rundă contează pentru etapa a șasea a grupelor Ligii Campionilor și se joacă marți, 9 decembrie și miercuri, 10 decembrie. 

perdictorul-fotbalului.png

Premii runda 18:

 • 12 rezultate corecte din 12: 45,000RON
 • 11 rezultate corecte din 12: 8,500RON
 • 10 rezultate corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
 • 9 rezultate corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
 • 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

Termeni și condiții

 • În fiecare zi puteți plasa câte o singură variantă.
 • Puteți câștiga un singur premiu în fiecare rundă. Doar cea mai bună variantă se va lua în considerare.
 • Plasarea unui bilet este gratuită. Pentru a valida însă acel bilet este necesar ca în ziua respectivă să plasați un pariu pe orice eveniment sportiv, orice cotă și orice sumă de bani.
 • Câștigurile vor fi adăugate în cont în maxim două zile de la terminarea celor 12 partide.
 • Premiile pentru 11 și 12 pronosticuri corecte se împart între numărul de câștigători. Dacă de exemplu sunt două persoane care ghicesc în mod corect toate cele 12 rezultate, atunci fiecare câștigă câte 22,500 RON.
 • Lozurile răzuibile acordate ca premiu pentru 8, 9 sau 10 rezultate corecte pot fi folosite doar în jocul "7 gold scratch".

Părerea noastră despre acest concurs
Este destul de greu de găsit competiții unde participarea este gratuită, iar premiile totale sunt de 65,000RON în fiecare rundă. Sunt organizate 1-2 runde în fiecare săptămână astfel încât dacă o dată nu suntem norocoși, o putem lua de la capat într-o nouă rundă în doar câteva zile. Dacă participăm în fiecare rundă și plasăm câte un bilet în fiecare zi avem șanse mari ca mai devreme sau mai târziu să luăm un premiu consistent. Mai ales că cele 12 partide oferite nu sunt toate foarte echilibrate. Bineînțeles că sunt oferite și meciuri unde ambele combatante au șanse aproape egale pentru un eventual succes, dar sunt și destule dispute care au o favorită certă. De aceea vă recomandăm să nu ratați oportunitatea de a participa în această competiție.

Meciurile din Runda 18
Partidele AS Roma - Manchester City și Monaco - Zenit par pe hârtie a fi cele mai echilibrate partide din această rundă, ambele combatante având cote aproape egale pentru un eventual succes. Avem însă și destule partide dezechilibrate. Puteți vedea mai jos varianta noastră de bilet pentru această rundă. 

bilet-predictor.png

Participă și tu în concursul Predictorul Fotbalului! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi