Runda 15 din Predictorul Fotbalului - Premii totale de 65,000RON!

Predictorul fotbalului este un concurs oferit de această casă de pariuri online unde obiectivul este de a ghici cât mai multe rezultate în mod corect (1x2) dintr-o listă de 12 partide. Sunt puse premii fabuloase în joc, valoarea lor totală fiind de 65,000RON! Dacă nimeriți toate cele 12 rezultate atunci puteți câștiga suma de 45,000RON! Participarea este gratuită!

Meciurile din runda a 15-a se joacă în ultimele două zile ale acestei luni: 29 noiembrie și 30 noiembrie. Voi puteți deja să puneți bilete. Aveți dreptul să puneți câte un bilet în fiecare zi, deci cu cât vă apucați mai repede să jucați cu atât veți avea mai multe șanse de câștig.

predictorul-fotbalului.png

Premiile din runda 15-a:

  • 12 rezultate corecte din 12: 45,000RON
  • 11 rezultate corecte din 12: 8,500RON
  • 10 rezultate corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
  • 9 rezultate corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
  • 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

Termeni și condiții promoție

  • Puteți pune câte un bilet zilnic până pe data de 28 noiembrie 2014. Meciurile din această rundă au loc pe 29 și 30 noiembrie şi eventualele câștiguri vor fi creditate cel mai probabil luni, 1 decembrie.
  • Puteți câștiga un singur premiu în fiecare rundă. Doar cea mai bună variantă se va lua în considerare.
  • Plasarea unui bilet este gratuită. Pentru a valida însă acel bilet este necesar ca în ziua respectivă să plasați un pariu pe orice eveniment sportiv, orice cotă și orice sumă de bani.
  • Premiile pentru 11 și 12 pronosticuri corecte se împart între numărul de câștigători. Dacă de exemplu sunt trei persoane care pronostichează în mod corect toate cele 12 rezultate atunci fiecare câștigă câte 15,000RON.
  • Lozurile răzuibile acordate ca premiu pentru 8, 9 sau 10 rezultate corecte pot fi folosite doar în jocul "7 Gold Scratch". Un astfel de loz valorează 10RON.

Meciurile din runda a 15-a și varianta noastră de bilet:
Cele mai multe partide sunt din Premier League: opt la număr. Avem și două meciuri din Spania Primera Division dar și câte o partidă din Germania Bundesliga și Franța Ligue 1. Partea bună este aceea că sunt oferite mai multe partide care au o favorită certă. Atâta timp cât nu avem parte de surprize notabile, n-ar trebui să fie imposibil de intrat în premii. Plus că această rundă a început pe 22 noiembrie, deci cei care s-au jucat din prima zi vor avea destul de multe bilete și implicit și multe șanse de câștig. Mai jos puteți vedea lista meciurilor și varianta noastră de bilet:

 predictorul-fotbalului-2.png

Participă și tu în concursul Predictorul Fotbalului! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi