Runda 14 din Predictorul Fotbalului - Premii totale de 65,000RON!

Concursul Predictorul Fotbalului continuă cu o nouă rundă ce conține meciuri de marți și miercuri din Liga Campionilor și pune ca de obicei la bătaie premii totale de 65,000RON. Participarea este gratuită. Pentru cei care încă nu știu, Predictorul Fotbalului este un concurs organizat de această casă de pariuri online unde obiectivul este acela de a ghici în mod corect rezultatul la cât mai multe meciuri (1x2) dintr-o listă de 12 partide.

predictorul-fotbalului.png

Premii runda 14:

  • 12 rezultate corecte din 12: 45,000RON
  • 11 rezultate corecte din 12: 8,500RON
  • 10 rezultate corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
  • 9 rezultate corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
  • 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

Termeni și condiții promoție

  • Puteți pune câte un bilet zilnic până pe data de 24 noiembrie 2014. Meciurile din această rundă au loc pe 25 și 26 noiembrie, iar eventualele câștiguri vor fi adăugate în balanța contului până vineri seară (28.11.2014)
  • Puteți câștiga un singur premiu în fiecare rundă. Doar cea mai bună variantă se va lua în considerare.
  • Plasarea unui bilet este gratuită. Pentru a valida însă acel bilet este necesar ca în ziua respectivă să plasați un pariu pe orice eveniment sportiv, orice cotă și orice sumă de bani.
  • Premiile pentru 11 și 12 pronosticuri corecte se împart între numărul de câștigători. Dacă de exemplu sunt două persoane care pronostichează în mod corect toate cele 12 rezultate, atunci fiecare câștigă câte 22.500RON.
  • Lozurile răzuibile acordate ca premiu pentru 8, 9 sau 10 rezultate corecte pot fi folosite doar în jocul "7 Gold Scratch". Un astfel de loz valorează 10RON.

Meciuri oferite în runda 14 și varianta noastă de bilet
Cinci meciuri de marți și șapte de miercuri sunt oferite pe biletul acestei runde. Toate partidele contează pentru etapa a cincea din grupele Ligii Campionilor. Cele mai interesante dispute sunt: Manchester City - FC Bayern München și Arsenal - Borussia Dortmund. Dar avem parte și de alte confruntări foarte echilibrate cum ar fi cea dintre CSKA Moscova și AS Roma, unde cele două combatante au șanse aproape egale pentru un eventual succes. Pe de altă parte sunt propuse și câteva meciuri unde există o favorită clară, cele mai dezechilibrate întâlniri fiind PSG - Ajax și Basel - Real Madrid. În cele ce urmează vă prezentăm lista completă și varianta noastră de bilet:

predictorul-fotbalului-bilet.png

Începând de marți, 25 noiembrie, puteți pune bilete pentru runda a 15-a și veți avea timp la dispoziție până vineri să găsiți varianta câștigătoare. Asta înseamnă patru zile, deci patru șanse de câștig dacă vă jucați zilnic. Meciurile din acea rundă vor avea loc pe 29 și 30 noiembrie 2014.

Participă și tu în concursul Predictorul Fotbalului! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi