Runda 13 din Predictorul Fotbalului - Premii totale de 65.000RON!

Nici nu s-au terminat meciurile din cadrul campaniei de calificare pentru Euro 2016 și deja s-a dat startul rundei a 13-a din Predictorul Fotbalului.

Nu știți ce este acesta? Este un concurs organizat de această casă de pariuri online unde obiectivul este să ghiciți în mod corect cât mai multe pronosticuri (1x2) dintr-o listă de 12 meciuri. Dacă sunteți singurul care nimerește toate cele 12 rezultate veți fi fericitul câștigător a sumei fabuloase de 45.000RON! Și partea cea mai bună este că participarea este gratuită şi aveţi voie să puneți câte o variantă de bilet în fiecare zi.

Aveți timp până în data de 21 noiembrie să găsiți varianta câștigătoare. Toate partidele din această rundă se desfășoară pe 22 și 23 noiembrie.

predictorul-fotbalului.png

Premii runda 13:

  • 12 rezultate corecte din 12: 45,000RON
  • 11 rezultate corecte din 12: 8,500RON
  • 10 rezultate corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
  • 9 rezultate corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
  • 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

Termeni și condiții ofertă:

  • Puteți câștiga un singur premiu în fiecare rundă. Doar cea mai bună variantă va fi luată în considerare.
  • Plasarea unui bilet este gratuită. Pentru ca acel bilet să fie valid este necesar ca în ziua respectivă să plasați un pariu pe orice eveniment sportiv, orice cotă și orice sumă de bani.
  • Câștigurile de la acest concurs vor fi adăugate în cont în maxim 48 de ore de la terminarea ultimului meci.
  • Premile pentru 11 și 12 pronosticuri corecte se împart între numărul de câștigători. Dacă de exemplu sunt trei persoane care ghicesc în mod corect toate cele 12 rezultate, atunci fiecare câștigă câte 15,000RON.
  • Lozurile răzuibile acordate ca premiu pentru 8, 9 sau 10 rezultate corecte pot fi folosite doar în jocul "7 gold scratch". Un loz are valoarea de 10RON și vă poate aduce câștiguri de până la 500,000RON!

7gold-scratch.png

Meciurile din această rundă
Cele mai multe meciuri sunt din Anglia Premier League: șapte la număr. Câte două din Germania Bundesliga și Italia Serie A dar și unul din Spania Primera Division completează lista. Avem câteva partide foarte tari precum derby-ul orașului Milano dintre AC Milan și Inter, dar și confruntarea din Premier League dintre Arsenal și Manchester United. Totuși pe acest bilet se află și câteva dispute mai dezechilibrate unde nu ar trebui să fie greu să nimerim câștigătoarele atâta timp cât nu avem parte de surprize notabile. Cele mai bune exemple sunt Chelsea - West Brom și Manchester City - Swansea. 

Strategie de joc
Dacă vă apucați să vă jucați sâmbătă, 15 noiembrie, aveți la dispoziție șapte zile pentru a pune șapte bilete. Ați putea de exemplu să luați cele mai grele două meciuri, să zicem AC Milan - Inter și Arsenal - Manchester United. Între acestea două există nouă combinații posibile, iar voi aveți șapte. Trebuie să fiți destul de neinspirați să nu aveți ambele pronosticuri corecte pe un bilet. Oricum veți mai avea și bilete cu câte un pronostic corect. Astfel rezolvați din start problema celor mai grele meciuri. La celelalte partide vă axați pe exact aceleași ponturi, în ideea că sunt alegeri ceva mai simple. Trebuie doar să sperați să nu apară surprize foarte mari, dar oricum strategia noastră poate fi destul de eficientă dacă începeți să vă jucați acum și sunteți și un pic ajutați de noroc.

Mai jos puteți vedea varianta noastră de bilet pentru această rundă:

 biletul-nostru.png

Participă și tu în concursul Predictorul Fotbalului! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi