Runda 12 din Predictorul Fotbalului - Premii totale de 65,000RON!

Concursul Predictorul Fotbalului continuă la această casă de pariuri cu runda a 12-a. Pentru cei care nu știu, acesta este un concurs în care agenția oferă în fiecare rundă o listă de 12 meciuri de fotbal iar pariorul are ca obiectiv să ghicească în mod corect cât mai multe rezultate (1x2). Premiile din fiecare rundă sunt de-a dreptul fabuloase după cum urmează:

Premii runda 12:

  • 12 rezultate corecte din 12: 45,000RON
  • 11 rezultate corecte din 12: 8,500RON
  • 10 rezultate corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
  • 9 rezultate corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
  • 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

predictorul-fotbalului.png

Când se desfășoară runda a 12-a?
Toate cele 12 meciuri din cadrul acestei runde au loc în perioada 14-16 noiembrie. Voi aveți la dispoziție până pe 13 noiembrie să găsiți combinația câștigătoare. Puteți pune în fiecare zi câte un bilet, deci cu cât vă apucați mai repede, cu atât aveți mai multe șanse de câștig.

Mă costă ceva să particip?
Participarea este gratuită dar pentru ca biletul să fie valabil, voi trebuie ca pe parcursul zilei respective să plasați un pariu la agenția organizatoare. Pariul poate să fie plasat pe orice eveniment sportiv, pe orice cotă și pe orice sumă de bani.

Cum se acordă premiile?
Pentru a câștiga premiul de 45,000RON trebuie să fiți singura persoană care a ghicit în mod corect toate cele 12 rezultate. Dacă sunt mai mulți concurenți care dau 12 sau 11 pronosticuri corecte, atunci premiul respectiv se împarte între numărul de câștigători. De exemplu dacă sunt două persoane care au dat câte 11 rezultate corecte, fiecare ia câte 4,250RON. 

Toate câștigurile vor fi creditate în balanța contului în maxim 48 de ore de la terminarea celor 12 partide. Lozurile răzuibile acordate ca premii pentru 8, 9 și 10 pronosticuri corecte sunt valabile doar în jocul "7 gold scratch". Un astfel de loz valorează 10RON și vă poate aduce câștiguri de până la 500,000RON.

Care sunt cele 12 meciuri din runda cu numărul 12?
Toate cele 12 partide contează pentru calificările la Campionatul European din Franța 2016. La prima vedere nu este ciar atât de imposibil să intrăm în premii ținând cont că avem cinci meciuri unde există o favorită certă cu o cotă maximă de 1.25 la victorie! Atâta timp cât aici nu avem parte de surprize notabile, rămânem cu șapte partide cât de cât echilibrate din care trebuie să nimerim măcar trei pentru a intra în premii. Dar și aici, echilibrat este mult spus fiindcă din acestea face parte și România - Irlanda de Nord unde tricolorii au o cotă de doar 1.55 la victorie. Singura confruntare care este chiar foarte echilibrată este cea dintre Austra și Rusia, ambele combatante având cote de 2.60 la victorie. Astfel vă recomandăm să nu ratați această rundă pentru că de data aceasta, mai mult ca oricând, aveți șanse reale să nimeriți destul de multe rezultate în mod corect. Mai jos puteți vedea lista completă de meciuri și varianta noastră de bilet:

varianta-bilet.png 

Participă și tu în concursul Predictorul Fotbalului! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi