Runda 11 din Predictorul Fotbalului - Premii totale de 65,000RON!

Nici nu avem timp să ne revenim bine după meciurile din Liga Campionilor, că această casă de pariuri online începe o nouă rundă din Predictorul Fotbalului.

Pentru cei care aud pentru prima dată de acest concurs vom explica în ce constă: în fiecare rundă este oferită o listă cu 12 meciuri de fotbal, iar voi trebuie să ghiciți în mod corect rezultatul la cât mai multe (1x2). Participarea este gratuită, iar premiile puse în joc în fiecare rundă sunt de-a dreptul fabuloase:

predictorul-fotbalului.png

Premii Runda 11:

  • 12 rezultate corecte din 12: 45,000RON
  • 11 rezultate corecte din 12: 8,500RON
  • 10 rezultate corecte din 12: 15 lozuri răzuibile
  • 9 rezultate corecte din 12: 5 lozuri răzuibile
  • 8 rezultate corecte din 12: 1 loz răzuibil

Desfășurare runda 11 și runde rămase
Meciurile din runda a 11-a au loc în weekend-ul 8-9 noiembrie, iar voi aveți timp până pe 7 noiembrie să găsiți combinația câștigătoare. Aveți dreptul de a pune câte un bilet zilnic.

Dacă norocul nu vă surâde în acest weekend, mai aveți apoi la dispoziție încă două runde în care puteți participa după cum urmează:
- Runda 12: puteți participa între 8-13 noiembrie, meciurile au loc pe 14-15 noiembrie.
- Runda 13: puteți participa între 14-21 noiembrie, meciurile au loc pe 22-23 noiembrie

Termeni și condiții ofertă

  • Puteți câștiga un singur premiu în fiecare rundă. Doar cea mai bună variantă se va lua în considerare.
  • Plasarea unui bilet este gratuită. Pentru a valida însă acel bilet este necesar ca în ziua respectivă să plasați un pariu pe orice eveniment sportiv, orice cotă și orice sumă de bani.
  • Câștigurile vor fi adăugate în balanța contului în maxim 48 de ore de la terminarea celor 12 partide.
  • Premiile pentru 11 și 12 pronosticuri corecte se împart între numărul de câștigători. Dacă de exemplu sunt trei persoane care pronostichează în mod corect toate cele 12 rezultate, atunci fiecare câștigă câte 15.000RON.
  • Lozurile răzuibile acordate ca premiu pentru 8, 9 sau 10 rezultate corecte pot fi folosite doar în jocul "7 gold scratch". Un astfel de loz valorează 10RON.

Meciuri oferite în runda 11 și varianta noastă de bilet
Cel mai interesant meci din cele 12 este chiar primul, cel dintre Liverpool și Chelsea de sâmbătă de la ora 14:45. Sunt câteva partide din această listă care au favorite certe astfel încât nu este chiar atât de imposibil să câștigați unul din premiile puse în joc, deși sunt și confruntări unde pot apărea ușor surprize. Un astfel de meci ar putea fi Borussia Dortmund - Monchengladbach. Așa cum se poate vedea, cele mai multe meciuri sunt din Anglia Premier League (șapte la număr) dar și din celelalte campionate mari ale Europei (Serie A, Bundesliga, Primera Division sau Ligue 1) avem cel puțin câte o partidă. Mai jos puteți vedea lista completă și varianta noastră de bilet:

 bilet-predictorul-fotbalului.png

Participă și tu în concursul Predictorul Fotbalului! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi