Rugby în fundul gol. Aşa strâng bani jucătoarele unei echipe din Anglia

A venit iarna şi nu e tocmai timpul pentru a face sport în...pielea goală! Şi totuşi, jucătoarele echipei de rugby din Hertfordshire s-au antrenat doar cu adidaşii în picioare. Totul, pentru a face rost de sumele necesare acoperirii anumitor cheltuieli din sezonul viitor. Cu această ocazie, fetele au realizat un calendar pe 2017, iar pentru ca totul să iasă bine s-au băgat chiar la joc, au executat lovituri de pedeapsă şi au sprintat pe benzile terenului în cautarea unui eseu de pus în ramă. 

Toată lumea a fost puţin timidă la început, dar pe parcurs totul a venit firesc chiar dacă eram în pielea goală. Cu toate mergem la duş după fiecare meci, aşa că nu văd de ce ar fi fost acum o problemă să ne antrenăm fără haine. Suntem foarte bune prietene, mai înainte de toate, şi am vrut să facem în acelaşi timp şi ceva distractiv pentru a strânge bani. Ceea ce în final s-a dovedit a fi o idee foarte bună,

---a spus "aripa" Claire Crompton

Din cele 28 de jucătoare, atât cât numără lotul echipei, doar 12 au acceptat să pozeze nud. Pe post de fotograf a fost chiar una dintre ele, Amy Haughton, care lucrează ca events manager. 

Fetele vor apărea în calendar aşa cum sunt ele. Nu am apelat la fotoshop sau la alt program de acest gen, aşa că în poze se va vedea, la unele dintre noi, celulita sau kilogramele în plus. Dar nu ne deranjează acest lucru. A fost o şedinţă foto foarte reuşită, iar fetele au intrat încrezătoare pe teren. Nu suntem supermodele, ne-am distrat şi acum sperăm că vom strânge ceva bani,

---s-a arătat optimistă Amy Haughton

Calendarul hot cu rugbystele de la Hertfordshire nu se va vinde la chioşcurile de ziare - poate fi comandat online pe site-ul oficial al clubului şi costă 10 lire.

 

Foto: dailymail.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi