Rotariu şi Steliano Filip, doriţi "la pachet" pentru 3 milioane euro. Mutu: "Doar Rotariu costă 4 milioane.."

Dinamo ar putea rămâne fără trei jucători de bază în această pauză de iarnă. În afară de Gnohere, care e aşteptat de Becali la Steaua, Steliano Filip şi Dorin Rotariu sunt doriţi în Croaţia. Dinamo Zagreb a oferit 3 milioane de euro pentru cei doi, scrie gsp.ro. Cu toate că oferta este una foarte bună din punct de vedere financiar, şefii lui Dinamo au refuzat şi aşteaptă o propunere mai bună..Managerul general din "Ştefan cel Mare",  Adrian Mutu a anunțat că Rotariu poate pleca de la Dinamo doar pentru 4 milioane de euro. Patronul Stelei, Gigi Becali i-a oferit 2,5 milioane de euro pentru Rotariu și Gnohere. 

În vârstă de 21 de ani, Dorin Rotariu este cotat la 1,75 milioane de euro de către cei de la transfermarkt.de. Fundaş stânga, Steliano Filip are o valoare de piaţă de 1,25 milioane de euro.

M-a sunat Becali și mi-a spus că vrea să dea 2,5 milioane de euro. Negoiță a refuzat categoric. Nu a refuzat pentru că era vorba despre Steaua, ci pentru că noi vrem 4 milioane de euro pentru Rotariu,

---a declarat Adrian Mutu la DigiSport

Mutu a vorbit şi despre relația cu Ioan Andone, dar și despre posibilitatea ca antrenorul să fie demis din cauza parcursului slab al echipei. 

Noi avem încredere în antrenorul nostru. Vom trage linie după 22 decembrie şi vom analiza de faţă cu Andone jocul echipei. Încercăm să aducem Dinamo unde trebuie. Vrem ca echipa să se bată la titlu și să fie competitivă și atractivă. Dacă am fi reușit să marcăm mai multe goluri din ocaziile pe care le-am avut, cu siguranță nu am fi fost aici în clasament. Noi jucăm bine și ajungem în fața porții.

Vrem să câștigăm toate meciurile până la final, pentru că ne-ar fi mai ușor în pauza de iarnă. Dacă vom reuși asta, ne va fi mai ușor când vom face transferuri și nu va trebuie să ne grăbim. Va urma un play-off mult mai dificil față de anul trecut, pentru că distanța este mică. Vor fi meciuri foarte bune, dure și se va stabili adevărata campioană. Nu contează cine va intra în play-off pe primul loc sau de pe al doilea,

---a mai spus Mutu 

Ioan Andone a comentat declaraţiile făcute de Gigi Becali, după ce patronul Stelei a spus că Dinamo a vrut să-i dea pe Gnohere şi Rotariu în schimbul lui Toşca, plus alte 2 milioane de euro.
 

Cu Toşca a fost discuţia în vară, şi cu Rotariu şi cu Gnohere. Nu ştiu cum a apărut şi Toşca acum, probabil e supărat Toşca... Asta trebuie să-i mobilizeze foarte mult pe Roti şi "Bizon", să-şi dorească să joace, să dea gol. Ăsta e Gigi, ai discutat acum doi ani ceva şi ţi-o spune înaintea meciului.

Cred că suma nu e deloc colosală, e de talcioc, de reducere. Rotariu e în echipa naţională. Acum să comparăm cu alţi jucători transferaţi de Steaua, Rotariu are un viitor foarte frumos. "Bizonul" a fost golgheterul nostru, că acum are o perioada mai proastă, e altceva. S-a accidentat, dar are calitate. Preţul ar trebui să fie mult mai mare. Acum nu ştiu la cât îl evalueaza ei pe Toşca, poate o fi Toşca 2 milioane. Eu n-aş fi niciodată de acord cu acest schimb,

---a declarat Andone

 

Foto: digisport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!