Rooney...Un nume făcut parcă pentru jocurile de noroc! Ultima nebunie

Cazinourile din Marea Britanie devin pe zi ce trece tot mai neîncăpătoare. De la funcționari publici, foști polițiști, ingineri, contabili sau fotbaliști de top din Premier League și până la simpli angajați, cu toții ”pompează” sume importante în jocurile de...noroc. E și cazul unei femei din Barnsbury, cu un nume celebru - Rooney...

Mamă a trei copii, Jennifer Rooney a furat de la firma unde lucra 12 150 de lire sterline pentru a-și ”alimenta” dependența față de jocurile de noroc. În vârstă de 55 de ani, femeia a pierdut toți banii la bingo și păcănele.

Conform celor de la standard.co.ukJennifer a recunoscut că timp de trei luni a furat sume mici de bani pentru a nu da de bănuit. "Dependența ei a fost legată, în principal, de jocurile de bingo și slot machine. Dar ea nu a mai jucat la așa ceva din luna februarie. A fost o rătăcire, pentru care regretă enorm”, a spus Angus Mathieson, avocatul femeii. 

JOACĂ ACUM BINGO ONLINE ÎNTR-UN CASINO LICENȚIAT!

Judecătorul John Hillen a condamnat-o pe Jennifer la opt luni de închisoare (cu suspendare timp de 18 luni), dar i-a impus acesteia ca timp de 4 luni să facă ”naveta” închisoare-acasă -  urmând să stea după gratii în fiecare zi între orele 19:30 și 6 dimineața! În plus, ea a fost interzisă din toate sălile de bingo din Marea Britanie (timp de 18 luni) și obligată la plata unei amenzi în valoare de 1400 lire sterline. 

Jennifer Rooney nu este singura cu probleme din familie. Tatăl ei a fost un jucător înrăit la pariuri și a avut și el de-a face cu  legea, la fel ca și fiul ei cel mare. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!