Rooney, jucător înrăit la cazinouri! Sume imense pierdute de starul lui Man United!

Presa din Anglia a scris zilele trecute de faptul că un star din Premier League a pierdut o sumă importantă la pariuri. Ei bine, cei de la Mirror au aflat că fotbalistul înnebunit după jocurile de noroc este nimeni altul decât Wayne Rooney! Conform jurnaliștilor englezi, Rooney a pierdut, în numai 2 ore, 500 000 lire sterline la ruletă și blackjack!! S-a întâmplat în vara lui 2012, la un cazinou din Las Vegas (”patria” jocurilor de noroc) în timpul turneului efectuat de Manchester United peste Ocean. 

"A jucat mult pe roșu și părea să se afle în lumea lui. Wayne (Foto: Splash) a fost extrem de nesăbuit, pariind masiv. Deși bea bere după bere, el nu era amețit. Era mai interesat de jocurile de noroc, decât de băut. A jucat foarte mult pe roșu atunci când juca la ruletă - ceea ce părea potrivit - și făcea pariuri lungi pe numere simple. El a pierdut, dar asta l-a determinat să parieze sume și mai mari", a declarat un crupier sub protecția anonimatului, care a dezvăluit că au fost momente când Rooney a pierdut și 4000 de lire sterline la o mână. ”Brusc, lucrurile s-au înrăutățit pentru el. Dar personalul cazinoului s-a ocupat îndeaproape de el, ca de un VIP”, a mai declarat martorul. 

Povestea vine după ce fotbalul din Anglia a fost zguduit de dezvăluirile presei cu privire la faptul că nume mari din Premier League joacă la pariuri sau la cazinouri. Cel mai recent caz este al lui Joey Barton, care a primit o interdicție de 18 luni pentru că a jucat la pariuri, inclusiv pe meciuri ale echipei la care era legitimat. 

Ultimele dezvăluiri o vor înfuria la culme pe soția lui Rooney. Aceasta a mai avut o discuție recentă pe aceeași temă cu soțul ei chiar în acest an după meciul cu FC Rostov din Europa League (din luna martie), meci pentru care Rooney (Foto: manutd.com) a fost indisponibil din cauza unei accidentări. 

”A ajuns în cazinou la miezul nopții, pe la mijlocul săptămânii, astfel încât la mese nu erau foarte mulți oameni. Wayne s-a dus în zona VIP si a rămas acolo până în jurul orei 2 dimineața. A pierdut sute de mii de lire...Era o sumă de ncrezut!”, a povestit un angajat al cazinoului din Manchester unde a jucat starul lui United, care a recunoscut în autobiografia sa că a pierdut 50 de mii de lire sterline la doar câteva zile după ce a început să devină un client fidel al cazinourilor. La fel ca și foștii lui colegi Rio Ferdinand și Ryan Giggs, sau actrițele Kym Marsh și Michelle Keegan. 

”Legătura” dintre Rooney și cazinouri datează de pe vremea în care acesta era un puști la Everton. În 2008, când deja era la Manchester, Rooney a pierdut 70 000 de lire sterline în două ore la un cazinou. Asta după ce, cu doi ani mai devreme, pierduse 700 000 de lire sterline într-un cazinou din Anglia rămas încă secret..

Sursa/http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/wayne-rooney-racks-up-50000-10418459

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi