Ronaldo îşi ascunde cele 150 de milioane de euro în Insulele Virgine, lângă o farmacie!

Publicaţia Der Spiegel oferă informații despre locul unde Cristiano Ronaldo și-a ascuns banii pentru a evita taxele. Paradisul fiscal din Insulele Virgine este locul unde starul Realului a ales să-și administreze averea. Nemţii scriu că aici se află 150 de milioane de euro, bani administrați de firma Icaza, Gonzalez Ruiz & Aleman, aflată într-o clădire mică, lângă o farmacie (foto: Der Spiegel), în Insulele Virgine. Ancheta Football Leaks, care vizează evaziunea fiscală din fotbal, dezvăluie că în Insulele Virgine sunt administraţi, pentru a evita plata taxelor, aproximativ 50 de miliarde de dolari!

Documentele obţinute de cei de la Der Spiegel, dar şi de alte redacţii internaţionale, arată că Ronaldo a ascuns de autorităţile spaniole 150 de milioane de euro, pentru a evita plata taxelor. Acesta şi-a transferat drepturile din publicitate, în valoare de 75 de milioane de euro, către două firme offshore cu sediul în căsuţe poştale din Insulele Virgine Britanice.

Portughezul ar fi transferat peste 70 de milioane de euro aici, în conturi înregistrate între 2009 şi 2014. Alte 74 de milioane de euro au fost depozitate într-un cont din Elveţia, la finele anului 2014, exact după ce Ronaldo şi-a vândut drepturile de imagine către omul de afaceri singaporez Peter Lim. CR7 este reprezentat de către Jorge Mendes, agent care lucrează şi cu Jose Mourinho. Potrivit Football Leaks, antrenorul portughez ar fi ascuns 12 milioane de euro de fisc, plasând aceşti bani într-un cont elveţian ce aparţinea unei alte societăţi din Insulele Virgine.

Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit fotbalist din lume, alături de Messi, încasând un salariu anual de 22,08 milioane euro, averea sa ridicându-se la peste 500 de milioane de euro, conform L'Equipe.

 

Foto: Abaca/Hepta/SPORTPICTURES

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi