Românul Dan Murariu a devenit Ambasador Unibet Poker

Cel mai prolific jucător la Unibet Open, românul Dan Murariu, a devenit recent Ambasador Unibet Poker, alăturându-se altor mari nume din acest domeniu. Această colaborare marchează un nou pas făcut de către brandul Unibet în ţara noastră, după ce Ilie Dumitrescu a devenit Ambasador Unibet, iar Ionel Dănciulescu a fost desemnat Expert Unibet.

Mă simt mândru şi onorat să fiu oficial din nou în marea familie Unibet. Atât oficial, în 2010, cât şi neoficial, în tot acest timp relația mea cu Unibet a fost una excelentă. Mă bucur să mă alătur lui Ilie Dumitrescu şi Ionel Dănciulescu, 2 legende ale sportului românesc pe care le respect foarte mult, chiar dacă se ştie rivalitatea pe care am avut-o noi rapidiştii cu Steaua și Dinamo. Împreună sper să ajutăm Unibet să ajungă la cel mai înalt nivel şi să oferim cele mai bune servicii şi expertize clienţilor noştri
- Dan Murariu

Celebrul brand de poker, cazino si pariuri online este astfel tot mai ancorat în România, unde deţine licenţa completă acordată de către Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc. În luna decembrie Unibet a adus la Bucureşti etapa care a încheiat sezonul 2016 al Unibet Open, marcând o participare record de 603 jucători la Main event-ul cu cu un buy-in de 1100 euro. Românii au dominat participarea la masa finală, cu 7 reprezentanţi din totalul de 9 jucători. Peste 40% dintre participanţii la turneu au fost români, iar procentul a ajuns la 78% în runda finală, unde câştigătorul a fost tot un român, Traian Bostan.

La Bucureşti, Dan Murariu a ajuns la a şaptea masă finală la Unibet Open, terminând însă pe locul 6 în evenimentul principal. Legătura lui Dan Murariu cu brandul Unibet este una foarte puternică, acesta înregistrând numeroase succese în turneele Unibet de-a lungul timpului. Dan Murariu şi Mateusz Moolhuizen sunt singurii dublu-campioni ai Unibet Open. Românul a câştigat la Varna în 2010 şi la St. Maarten în 2012.

Pentru mine, Unibet Open este şi va rămâne turneul meu de suflet. Încă de la prima ediţie la care am participat, în 2009, m-am simţit excelent şi mi-am dorit să revin. Am reuşit de 25 de ori, momentan, şi-mi doresc să ajung la cât mai multe participări. Unibe Open este mai mult decât un turneu de poker, Unibet Open este o mini vacanţă pentru jucătorii care petrec mult timp online, iar aici pot combina pokerul cu distracţia. Aştept cu nerăbdare următoarele ediţii şi sper ca Unibet Open să revină la Bucureşti cât mai curând
- Dan Murariu

Colaborarea cu Dan Murariu este firească. Se poate spune că, până şi dincolo de formalităţi, Dan face parte din marea familie Unibet Poker, dacă ne uităm doar la performanţele sale în cadrul turneelor organizate de către noi de-a lungul timpului. Afinitatea lui Dan Murariu pentru brandul Unibet este acum marcată în mod oficial. Din nou se confirmă implicarea activă a Unibet şi validarea motto-ului "De la jucători, pentru jucători", iar Dan Murariu va fi parte dintr-o echipă de mare performanţă, dovedindu-şi pasiunea şi abilităţile în lumea pokerului la nivel global.
- Lucian Prisecaru (Country Manager Unibet în Romania)

Noul Ambasador Unibet Poker va putea fi văzut în acţiune la Londra, unde festivalul Unibet Open se va desfăşura între 22 şi 26 februarie la The Poker Room, în cadrul Grosvenor Victoria Casino. Unibet Open este un turneu ce nu trebuie ratat, atrăgând jucători de toate categoriile, de la pasionaţi de poker la profesionişti în jocuri de poker live si online.

Alături de Dan Murariu, la Unibet Open Londra vor fi prezente nume grele din pokerul internaţional, precum Viktor "Isuldur1" Blom, Ian Simpson, Dara O’Kearney, David Lappin, David Vanderheyden, Charlotte van Brabander, Espen Uhlen Jorsad, dar şi Traian Bostan, câştigătorul Unibet Open Bucureşti.

Unibet Open Londra 2017 va fi, cel mai probabil, un succes răsunător. Este al şaselea eveniment organizat în capitala Marii Britanii şi programul include acum 11 turnee diferite. Pe lângă Main Eventul de 900+90 lire, există un High Roller de 2 zile de 2.020 lire, Turbo Bounty tournament, NLH Freezeout şi Unibet Open Deepstack. Dintre participanţii la evenimentul principal, aproximativ 200 s-au calificat online, câştigând pachete complete în valoare de 2.000 de lire fiecare. Pachetele includ participarea, cazarea la hotel pentru 4 nopţi şi decontarea unor cheltuieli de călătorie.

Unibet face parte din Grupul Kindred, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc online din lume, cu peste 15 milioane de jucători în 100 de ţări. Compania a fost fondată în 1997 de catre Anders Ström şi este listată la bursa Nasdaq din Stockholm încă din 2004. Kindred se angajează să ofere clienţilor săi cea mai bună ofertă şi experienţă la jocurile de noroc online de pe piaţă, într-un mediu absolut sigur, inclusiv în România.

Deschide cont acum la Unibet şi joacă poker la camera al cărei ambasador este Dan Murariu!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi