România vs Spania, vezi cum faci profit 100% sigur între 240 şi 750 RON! Ofertă pentru cei care NU AU cont la cele mai bune case de pariuri online!

România va disputa duminică de la ora 21:45 pe Cluj Arena cel mai tare meci amical din ultimii ani, urmând să întâlnească campioana europeană en-titre, Spania. Întâlnirea se anunţă foarte interesantă şi cu siguranţă va atrage atenţia pariorilor. De aceea m-am gândit să vă învâţ cum puteţi obţine câştiguri garantate, cu condiţia să nu aveţi conturi la Netbet.ro (D. ONJN 927 / 24.06.2015), Sportingbet.ro (D. ONJN 2163 / 28.08.2015), Unibet.ro (D. ONJN 2164 / 28.08.2015).

Pasul 1: Deschizi cont la Netbet.ro

netbet-cote-marite.JPG

În primul rând trebuie să-ţi deschizi cont la netbet.ro de pe link-ul precedent folosind codul bonus ro10. Dacă vei face acest lucru te vei bucura de o cotă mărită pentru victoria Spaniei, o cotă de 7. Ţine cont că nu te vei mai putea bucura de oferta de bun venit a casei de pariuri.

Care este mecanismul acestei promoţii?

Efectuează o primă depunere (nu depune prin Skrill sau Paysafecard deoarece nu vei beneficia de ofertă) şi pariază 40 RON (ca să profiţi la maxim de promoţie) pe victoria Spaniei, cota 1.6. Dacă Spania va învinge tu vei câştiga pariul normal de 64 RON. Datorită acestei promoţii care oferă o cotă îmbunătăţită vei primi sub formă de bonus diferenţa dintre miza ta x cota 7 (în cazul acesta 280) şi miza câştigată la pariul iniţial, 64. Adică dacă va câştiga Spania vei avea în cont 64 RON cash şi în cel mult 48 de ore de la terminarea partidei vei mai primi 216 RON sub formă de bonus.

Partea bună este că în cazul în care pariul este pierdut vei primi cei 40 RON înapoi sub formă de bonus. Aşadar nu ai nimic de pierdut: bate Spania câştigi 64 RON cash + 216 RON bonus, nu bate Spania primeşti 40 RON înapoi.

2. Deschizi cont la Sportingbet.ro (beneficiezi de ofertă doar dacă deschizi cont accesând un link de pe PariuriX)

sportingbet-pariurix.JPG

Te înregistrezi la sportingbet.ro, efectuezi o primă depunere de minim 300 RON şi pariezi 300 RON pe x final. Ţine cont că nu trebuie să faci prima depunere prin Skrill.com sau Neteller. Dacă meciul se va termina la egalitate vei avea în cont 1.050 RON în cont, iar dacă îl pierzi ţi se vor returna integral cei 300 RON sub formă de bonus. Ţine cont că acesta este un bonus exclusiv PariuriX. Nu primeşti o rambursare atât de mare dacă deschizi cont de pe alt link.

3. Deschizi cont la Unibet.ro (beneficiezi de ofertă doar dacă deschizi cont accesând un link de pe PariuriX)

unibet-pariurix.JPG
Accesezi unibet.ro şi îţi deschizi cont după care efectuezi o primă depunere de minim 150 şi pariezi 150 RON pe victoria României. Dacă România produce surpriza şi câştigă vei câştiga 862.5 RON. În cazul în care pariul tău este pierdut vei primi înapoi cei 150 RON.

Cât profit faci dacă procedezi aşa cum ţi-am explicat mai sus, în funcţie de rezultatul meciului România - Spania?

Pe cele trei pariuri plasate ai investit un total de 490 RON. Să vedem cât iese în funcţie de deznodământul meciului de pe Cluj Arena.

  • victorie România - la netbet.ro primeşti 40 RON înapoi sub formă de bonus, la Sportingbet primeşti 300 RON înapoi sub formă de bonus, la Unibet câştigi 862 RON. Aşadar ai investit 490 RON şi vei avea în conturi 1.200 RON!!!
  • egal - la Netbet primeşti 40 RON înapoi sub formă de bonus, la Sportingbet.ro câştigi 1.050 RON, la Unibet primeşti cei 150 RON înapoi sub formă de bonus. Prin urmare ai investit 490 RON şi vei avea în conturi 1.240 RON!!!
  • victorie Spania - la Netbet primeşti 64 RON cash plus 216 RON sub formă de bonus, la Sportingbet primeşti cei 300 RON înapoi sub formă de bonus, la Unibet.ro primeşti cei 150 RON înapoi sub formă de bonus. În concluzie ai investit 490 RON şi vei avea în cont 730 RON!!!

Indiferent cum se termină meciul România - Spania tu ai făcut profit minim 240 RON!!!

Condiţiile de rulaj ale bonusurilor sunt următoare:

  • netbet.ro - indiferent că primeşti rambursarea pentru pariul pierdut sau diferenţa pentru cota îmbunătăţită va trebui să rulezi suma primită de trei ori pe cote de minim 1.60 în decurs de 30 de zile de la creditare
  • unibet.ro - eventuala rambursare de 150 RON va trebui rulată de 12 ori pe cote de minim 1.40 în decurs de 30 de zile de la creditare
  • sportingbet.ro - eventuala rambursare de 300 RON va trebui rulată de 7 ori în termen de 30 de zile pe cote de minim 1.50.

O observaţie în final, deoarece la un articol similar scris acum câteva zile existau comentarii. Acest gen de articole vă învaţă cum să faceţi profit garantat (la acest meci profitul este chiar considerabil). Mai departe că la două case din trei suma rambursată trebuie rulată n-ar trebui să reprezinte o problemă pentru un parior. Sunt rulaje decente pe care aproape orice parior care joacă constant le face (dacă nu mă crezi intră în contul casei de pariuri unde joci constant, şi vezi cât ai pariat în ultimele 30 de zile). Cel mai mare rulaj este de 1.800 RON, la unibet.ro, şi trebuie făcut în decurs de 30 de zile, pe cote minime de 1.40.

La acest meci de exemplu se câştigă garantat 240 RON! Personal aş vrea să-i dau cuiva 490 RON şi să-mi garanteze că în 2-3 zile îmi dă între 666 RON pe care să mă pună să-i joc în următorea lună plus 64 RON cash şi 190 RON pe care trebuie să-i rulez în 30 de zile plus 1.050 RON cash.

Te-ar mai putea interesa:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi