Pariază între 50 și 200RON pe România vs Kazahstan, și dacă pierzi primești banii înapoi ca bonus!

Deși meciul România vs Kazahstan de joi 5 octombrie, ora 21:45, nu mai are nici o miză în ceea ce privește calificarea pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia 2018, sunt sigur că vor fi destui cei care vor paria pe el. De aceea vreau să îți prezint o promoție oferită de această casă de pariuri online prin care vei beneficia de CASHBACK de 200RON la primul pariu pre-meci 1x2 plasat, dacă acesta este pierzător. Oferta este valabilă pentru toți clienții, inclusiv cei actuali.

Pariază pe România vs Kazahstan - primul pariu 1x2 pre-meci este asigurat în limita a 200RON!

 

Cum iau parte la această ofertă?

  1. Loghează-te pe contul de pariuri de la acest operator. Dacă nu ești deja client, deschide un cont acum!
  2. Accesează secțiunea ”Promoții” - ”200 RON - România vs Kazahstan” și dă click pe butonul ”Înscriere”.
  3. Plasează un pariu simplu pre-meci de tipul Câștigător Meci 1x2, cu bani cash, pe meciul România vs Kazahstan, în valoare de minim 50 RON. Dacă pariul este pierzător, întreaga miză îți va fi rambursată, în limita a 200 RON, sub formă de bonus.

 

Termeni și condiții:

  • Doar primul pariu pre-meci, plasat cu bani cash, în valoare de minim 50 RON, pe piața Câștigător meci 1x2 se califică pentru această promoție.
  • În cazul în care pariul nu este câștigător, suma pariată va fi returnată integral, în limita a 200 RON, sub formă de bonus.
  • Bonusul va fi creditat în balanța Sport a jucătorilor. Aceștia trebuie să parieze bonusul de șase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a putea efectua o retragere.
  • Bonusul va fi creditat în decurs de 48 de ore de la încheierea promoției și va fi disponibil pentru pariere timp de 7 zile din momentul acordării. Dacă în acest timp cerințele de rulare nu sunt îndeplinite, bonusul va fi anulat.
  • Pariurile simple de tip Handicap sau Sub/Peste nu vor contribui la îndeplinirea condițiilor de rulaj – dar, pariurile combinate pot cuprinde orice tip de pariu atâta timp cât sunt respectate cotele minime pentru fiecare selecție în parte.

Aceeași casă de pariuri online are și o ofertă destinată doar clienților noi prin care poți beneficia de o cotă de 10.00 pentru primul pariu plasat pe România vs Kazahstan - orice opțiune de pariere atâta timp cât cota normală este de minim 1.20! Află mai multe sau optează acum pentru această super ofertă!

Pariază pe România vs Kazahstan - primul pariu 1x2 pre-meci este asigurat în limita a 200RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!