România vs Elveţia; cotă URIAŞĂ pentru victoria "tricolorilor"!

România n-a jucat rău în meciul de deschidere de la EURO 2016. Mulţi vor spune că n-au jucat francezii bine, dar când Deschamps schimbă jucători precum Pogba sau Griezmann au o "vină" şi fotbaliştii noştri. Mult mai important este pentru România al doilea duel de la Campionatul European de fotbal 2016, asta deoarece vom întâlni Elveţia, echipă cu care teoretic ne vom duela pentru locul secund în grupă. La cum a arătat Elveţia în mare parte a jocului cu Albania aş spune că duelul de miercuri de la ora 19:00 de pe Parc des Princes va fi una poate chiar mai dificilă decât cea cu Franţa.

romania-elvetia.jpg

Chiar şi aşa, dacă n-aş fi avut cont la această casă de pariuri online mi-aş fi deschis unul pentru a paria 10 euro pe "tricolori", asta pentru că în cazul unui succes câştigul ar fi de 100 de euro. De o astfel de cotă beneficiază toţi cei care aleg să utilizeze la înregistrare codul promoţional ZSKM04 şi ulterior să parieze maxim 10 euro pe victoria României.

Cota 10 România să câştige meciul cu Elveţia! Nu rata această super cotă, pariază acum!

Pariul trebuie să fie plasat la cota normală din oferta de pariuri sportive. În caz că România va câştiga vei primi mai întâi câştigul normal, bani cash (care-i poţi utiliza oricum doreşti) şi apoi diferenţa sub formă de bonus. De exemplu dacă pariezi acum 10 euro pe victoria României la cota 3.4 şi Bogdan Stancu va fi mai inspirat la finalizare şi selecţionata pregătită de Iordănescu va câştiga, atunci vei primi mai întâi 34 de euro, după care îţi vor mai fi creditaţi în cont încă 66 de euro ca şi bonus.

Nu câştigă România? Nu-i problemă decât pentru Tata Puiu şi pentru jucători, tu vei primi din partea casei de pariuri cei 10 euro sub formă de bonus.

Banii bonus, fie că vorbim de diferenţa dintre câştigul cu cota mărită şi câştigul normal, fie că ne referim la rambursarea mizei dacă România nu câştigă va trebui rulat o singură dată la o cotă de minim 1.5. Rulaj mai bun ca acesta n-am mai întâlnit la altă casă de pariuri!

Pariază acum pe victoria României şi câştigă de 10 ori mai mult!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi