România vs Albania - PARIU GRATUIT de 20 lei

romania-albania-pariu-gratuit.jpeg

Încasează un frebet de 20 RON la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri online pentru meciul România vs Albania. Euro 2016 pare să fie bucuria pariorilor pentru că toți operatorii se întrec în oferte promoționale.

Duminică de la ora 22:00 pe Parc Olympique Lyonnais România va disputa ultimul joc din cadrul grupei A de la EURO 2016. Întâlnirea în compania Albaniei este extrem de importantă în contextul în care dacă reprezentativa noastră nu va câştiga atunci luni se va reîntoarce în ţară. Cu o cotă de peste 2 la casele de pariuri online România este favorita acestui joc.

Click aici și obţine un pariu gratuit de 20 RON la România - Albania!

Pentru a încasa pariul gratuit, va trebui să vă deschideți un cont, dacă aveți deja unul, accesați secțiunea EURO 2016 din meniul din stânga. Ulterior în partea dreaptă veți vedea oferta promoțională cu pariul gratuit de 20 RON pentru meci. Singura condiţie pe care trebuie s-o îndeplineşti pentru a beneficia de pariul gratuit o afli din descrierea promoției de pe pagina respectivă. Totul este foarte simplu.

Beneficiezi de un bonus de 100% până la 200 RON la prima depunere, mai multe detalii poți găsi aici : https://pariurix.com/bonus-de-bun-venit-la-betano-100-pana-la-200-ron-inclusiv-prin-skrill.html

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi