România nu are nici o șansă la Euro 2016 conform experților!

Cu o săptămână înainte de începerea Campionatului European de fotbal vedem analize din partea multor persoane avizate în domeniu. Aceste analize spun toate cam acelaşi lucru: şansele României de a ajunge în fazele finale ale turneului final sunt infime.

romania.jpg

Acest lucru nu este foarte surprinzător dacă ne gândim că doar Albania, Irlanda de Nord, Islanda şi Ungaria au loturi valorice mai slabe decât cel convocat de Anghel Iordănescu. La această casă de pariuri online cota pentru ca România să câştige trofeul este 261, iar cei care mizează pe o calificare a tricolorilor în careul de aşi vor câştiga de 21 de ori suma investită.

Cotele existente la casele de pariuri online pentru fiecare meci al României din grupa A de la EURO 2016 arată că singurul duel în care suntem favoriţi este cel cu Albania din ultima etapă, asta în timp ce în partida de deschidere cu Franţa suntem outsideri clari.

Programul României în grupa A de la EURO 2016 şi cotele la pariuri (pariază acum)

  • 10 iunie ora 22:00: România vs Franţa 12.25 4.80 1.31
  • 15 iunie ora 19:00: România vs Elveţia 4.05 3.45 1.95
  • 19 iunie ora 22:00: România vs Albania 2.00 3.25 3.95

Dacă ar fi să mergem pe ceea ce declara Ioan Ovidiu Sabău cu câteva zile în urmă am putea să câştigăm de peste cinci ori suma investită, bineînţeles cu condiţia ca şi pronosticul să fie corect.

Cred că putem obţine un punct cu Franţa, dar şi Elveţia şi Albania au jucători care evoluează în campionate puternice.
- Ioan Ovidiu Sabău

Vasile Miriuţă, fost antrenor la CFR Cluj, Ceahlăul sau ASA Târgu Mureş, cred că România poate face un joc bun din punct de vedere defensiv. Dacă mergi pe mâna lui Miriuţă şi după ce dai click aici şi deschizi cont pariezi primul pariu cu 300 RON pe "Franţa marchează sub 1.5 goluri în meciul cu România" vei câştiga 675 RON sau dacă pariul va fi pierdut vei primi miza integral înapoi, oferta fiind exclusivă PariuriX

România a demonstrat şi cu Spania că este o echipă bună. Se apără bine, este greu să le dai gol, chiar dacă s-au luat 4 goluri cu Ucraina. Va fi altfel cu Franţa. Un meci strâns.
- Vasile Miriuţă

Profită acum de cea mai bună ofertă pentru a începe să joci la pariuri online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi