Share

Pronostic : Romania - Malta - EuroBasket Div B - Romania e clar favorita

Baschet

Cota: 1.90

Adaugat de: Curry

16 Iul 2017 14:49 1,5k 0
Logo Romania
Logo Malta
Romania
Malta
VS
18:30 16 Iulie 2017
EuroBasket Divizia B U20 M

Analiză și informații pentru Romania v Malta

După victoria mare în faţă Georgiei, România are un test facil în faţa modestei naţionale din Malta, la capătul unui meci în care elevii lui Tudor Costescu vor face, probabil, 2-0 în grupa şi vor lua o opţiune serioasă la calificarea mai departe. 

Testul cu gruzinii a fost unul extrem de dificil. România s-a impus 61-53, o diferenţa mult prea mare pentru ce s-a jucat pe teren, acolo unde Georgia a condus tot meciul până în sfertul 4. 

Naţională din Malta este una modestă, o naţională care s-a reunit chiar înainte cu o zi de turneu, nu au făcut cine ştie ce pregătire, ba mai mult, cu 3 dintre ei au avut scandal pe la şcolile de provenienţă pentru că îi iau din timpul examenelor. 

Deşi suntem obişnuiţi că naţionalele de baschet să nu fie la cel mai înalt nivel, vezi cazul înfrângerii ruşinoase de ieri contra Estoniei de la seniori, această naţională promite. Cu experienţă lui Cate din Spania, cu tupeul lui Kuti, care, apropo, a făcut unu din cele mai tari poster-uri pe care le-am văzut eu în ultimul timp, dând peste adversar de sus, România are o generaţie foarte, foarte bună. 

Cine e de urmărit din naţională României ? 

Fundaşii ce vin de pe banca : 

Georges Darwiche şi Andrei Arion, ambii veniţi de pe banca, ambii veniţi de la Steaua CSM . Contrar lui Kuti, om care a început să prindă minute la campioană României, U Bt Cluj, sau lui Cate, care a jucat în ACB. Din păcate, ambii foarte talentaţi, însă nu au loc să joace la echipele lor de club. De ce? Nu ştiu. E singură modalitate prin care putem să creştem. Şi nu o facem, din păcate..

Pont Romania VS Malta: Malta + 41.5 puncte

România va câştigă aici şi va rula tot lotul. Asta înseamnă că vor apărea şi stângăcii. În plus, Malta a ţinut binişor de Georgia, având în vedere raportul de forţe. Nu mă îndoiesc că românii vor câştigă aici, însă nu cred că o vor face-o la mai mult de 41 de puncte, cu tot lotul rulat.

Pont pariuri: Malta + 41.5 puncte

Miza: 10/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Curry

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Curry

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici