România Liga 2 - unde pariem pe al doilea eșalon fotbalistic?

România Liga 2, sezonul 2017 - 2018, a început de curând, și știu că sunteți destui care vreți să pariați pe această competiție. Problema este că unele case de pariuri online au o ofertă destul de săracă pe ligile inferioare de la noi sau limitează foarte rapid, așa că am decis să vă prezint o listă cu case de pariuri online recomandate pentru pariuri pe Liga 2 România. 


ROMÂNIA LIGA 2 - CE TREBUIE SĂ ÎNȚELEGI DIN START?

Vorbim de o competiție tratată cu precauție de operatori, astfel încât la nici o agenție pariurile nu sunt băgate dinainte cu câteva zile (cu foarte rare excepții). De regulă meciurile apar pe site cu maxim 24-36 de ore înainte de fluierul de start, iar în funcție de meci și agenția la care jucăm este posibil ca ele să fie adăugate chiar cu câteva ore sau chiar câteva zeci de minute înainte să înceapă. Sau, poate sunt băgate mai devreme puțin pariurile pentru câștigător meci și total goluri, iar restul opțiunilor apar pe parcurs. Sunt și operatori care pur și simplu nu bagă deloc o partidă în oferta pre-meci, dar o oferă la live betting (sau invers).

Pariază pe România Liga 2 la casa de pariuri online recomandată de PariuriX!

Eu vă sugerez să pariați după ce începe meciul, sau cu maxim o oră înainte, că la ce fotbal avem în eșalonul secund îmi e să nu ai parte de surprize. De exemplu în prima etapă a sezonului 2017 / 2018, casele de pariuri s-au cam ”păcălit”, oferind o cotă de 2.30 la over 4.5 goluri și cotă de 17.00 la over 8.5 goluri la partida Ripensia Timișoara vs Foresta Suceava, încheiat cu 16:0. Cine știa că oaspeții vor băga juniorii pe teren, putea face bani frumoși.

 

CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE PENTRU PARIURI PE LIGA 2

Recomandăm următoarele 5 agenții, într-o ordine complet aleatoare. Consider că acestea au atât o ofertă mai bună pe al doilea eșalon fotbalistic, cât și servicii per total suficient de bune încât să reprezinte cele mai bune opțiuni.  Concluziile sunt trase pe baza consultării ofertei de pariuri live de sâmbătă 5 august 2017 (când se jucau simultan 9 partide în prima etapă), dar și a ofertei pre-meci pe etapa a 2-a cu 24 de ore înainte de startul partidelor.

 

Unibet (L1160657W000330) - deschide cont

Din cele 9 meciuri disputate sâmbătă în prima rundă, în oferta Unibet am găsit 7 partide, aceasta oferind 11 - 20 de pariuri în funcție de partidă. Sunt oferite statstici detaliate, pariuri pe handicapuri asiatice dar și pe intervale de timp. Pre-meci am găsit toate partidele etapei secunde cu 24 de ore înainte de start, dar în acel moment erau oferite doar câte 2 opțiuni de pariere. Unibet este agenția cea mai votată de către voi în topul nostru de popularitate, semn că sunteți mulțumiți de serviciile oferite. 

 

Sportingbet (L1160656W000327) - deschide cont

Oferta live era destul de ok, cuprinzând câte 16 pariuri pe 7 din cele 9 meciuri ale zilei.  Mi-au sărit în ochi pariurile pe intervale de 15 minute, dar și cele pe diferența exactă de goluri. Și aici găsim destul de multe statistici relevante ca să ne putem face o idee despre ce se întâmplă în meci. În ceea ce privește oferta pre-meci, vineri dimineața puteam paria doar pe o partidă ce urma să aibă loc în aceeași zi, nu și pe cele de sâmbătă (care cu siguranță sunt băgate mai târziu).

 

Netbet (L1160651W000195) - deschide cont

Nu te speria că în poză apar blocate opțiunile de pariere, am prins momentul de a face poză fix atunci pentru a surprinde o listă cu toate tipurile de pariuri oferite. Opțiunile nu sunt blocate mai des ca în alte părți. În poză apar 24 de tipuri de pariuri, dar după ce opțiunile au fost deblocate, ele au urcat la 38! Acelaș număr (38) era oferit la fiecare partidă din oferta live din Liga 2 (7/9). În oferta pre-meci pariurile au fost adăugate cu 24 de ore înainte, dar doar pe câștigător meci / total goluri.

 

Betano (L1170664W000663) - deschide cont


Din păcate oferta live conținea doar 4 din cele 9 meciuri, iar pe fiecare am găsit câte 11 pariuri. Am fost oarecum surprins, pentru că știam că betano.ro are de regulă o ofertă live bogată pe Liga 2. Nu exclud posibilitatea ca la următoarele etape oferta să fie mult mai bogată, nu este o regulă să se mențină la același nivel rundă de rundă. Ce îți pot spune în schimb este că dacă te interesează pariurile pre-meci, atunci trebuie să știi că betano.ro este unul din primii operatori care introduce meciurile pe site, oferind din start peste 25 de opțiuni de pariere. Iar dacă pariezi pe Liga 1, nu uita că Betano este sponsorul oficial al competiției fiind și singurul care oferă un serviciu de live streaming.

 

Betfair (L1160655W000329) - deschide cont

Doar 3 din cele 9 meciuri erau în oferta live, pe fiecare fiind oferite câte 12 pariuri. Ia totuși în considerare faptul că Betfair are de regulă o ofertă pre-meci foarte bogată pe Liga 2, dar care este disponibilă integral cu maxim câteva zeci de minute înainte de startul partidei. A fost de altfel singura agenție care a oferit pariuri precum ”over 8.5 goluri”, un pariu numai bun de jucat pe Ripensia Timișoara vs Foresta Suceava (16:0). Este și singura agenție licențiată cu o platformă de betting exchange (care este și cea mai bună de genul la nivel mondial), deci poți plasa acolo pariuri back / lay pe orice mize vrei, fără a fi limitat în vreun fel. Singura condiție este aceea de a exista lichidități pe respectiva piață. '

Descoperă top5 case de pariuri online recomandate pentru pariuri pe România Liga 2!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!