Romania - Liga 1 statistica pronosticurilor

In acest sezon 2011-2012 din prima liga de fotbal a Romaniei s-au disputat 20 de etape si astfel am avut 180 de partide in care s-au inscris 419 goluri si doar 41.1% din partidele jucate pana acum au fost meciuri de cu mai mult de tri goluri. 2.33 este media de goluri pe meci pana in acest moment, iar echipele gazde au reusit sa se impuna in 44.4% din cele 180 de meciuri.

romania.png

Romania Liga 1 - Statistici 1x2 Din cele 180 de meciuri jucate in acest sezon 80 de partide au fost castigate de echipele gazda, iar oaspetii au reusit sa se impuna in 49 de partide, pentru ca restul de 51 de meciuri sa se incheie la egalitate. CFR Cluj alaturi de Dinamo Bucuresti au cel mai mare procentaj de victorii, fiecare reusind sa se impuna in 65% din meciurile jucate pana acum, iar CS Mioveni are doar 10% din partide castigate. CS Mioveni in schimb este cea mai slaba formatie la capitolul infrangeri, 75% din meciurile jucate de ea fiind pierdute, in schimb Dinamo are doar 10% din partide pierdute in acest sezon 2011-2012. Universitatea Cluj, Ceahlăul Piatra Neamt, Sportul Studentesc si Targu Mures au fiecare 40% din meciurile jucate in acest sezon terminate la egalitate.

Romania Liga 1 - Statistici sub / peste goluri - peste 0.5 goluri - CFR Cluj este singura in jocurile careia s-a marcat de fiecare data in cele 20 de etape scurse. In schimb in doar 80.0% din meciurile jucate de Dinamo Bucuresti s-a marcat in acest sezon - peste 1.5 goluri - 85.0% din meciurile jucate de CFR Cluj in acest sezon au fost partide cu peste 1.5 goluri fiind din nou cea mai prolifica formatie la acest capitol, iar Otelul Galati alaturi de Vointa Sibiu au fiecare 45.0% din meciuri in care s-au marcat doua goluri. - peste 2.5 goluri - CS Mioveni este formatia cu cele mai multe meciuri de over 2,5 goluri in acest sezon, 65.0%, in timp ce doar 25% din partidele jucate de Otelul Galati s-au terminat cu minim trei goluri. - peste 3.5 goluri - Nu au fost foarte multe partide in care s-au marcat peste 3.5 goluri insa CS Mioveni are 45.0% din meciuri terminate cu minim patru goluri, in timp ce la capatul celalalt in doar 5.0% din meciurile jucate de FC Brasov si Otelul Galati s-au marcat peste 3.5 goluri. - peste 4.5 goluri - 10.0% din meciurile din acest sezon 2011-2012 din Liga 1 au fost partide in care s-a marcat minim cinci goluri iar Dinamo Bucuresti, Gaz Metan Medias si Pandurii Targu Jiu au fiecare 20.0% din partide in care s-a depasit limita de patru goluri, in timp ce in niciun joc disputat de FC Brasov, Otelul Galati si Steaua Bucuresti nu s-a marcat cinci goluri.

Romania Liga 1 - Statistici scor corect 12.78% din meciurile jucate in acest sezon 2011-2012 din Romania Liga 1 s-au incheiat cu victoria gazdelor cu 1-0. Acesta este cel mai intalnit scor, in 23 de partide jucate in acest an, iar in 22 de meciuri scorul a fost egal, 1-1, iar in alte 22 de partide am avut tot o remiza, 0-0. Acestea sunt cele mai populare rezultate ale acestui sezon din prima liga de fotbal a Romaniei.

Romania Liga 1 - Statistici diferenta de scor - victorii/infrangeri la un gol diferenta - Otelul Galati si Steaua Bucuresti sunt formatiile care au reusit sa obtina cele mai multe victorii la limita, fiecare avand cate sapte astfel de victorii, in timp ce FC Brasov are cele mai multe infrangeri suferite la un gol diferenta, 9. - victorii / infrangeri la doua goluri - Atunci cand vine vorba de victorii la doua goluri diferenta, CFR Cluj, Dinamo Bucuresti si Rapid Bucuresti au reusit fiecare sa obtina cate patru astfel de victorii, iar Gaz Metan Medias alaturi de Sportul Studentesc au fiecare cate patru ifnrangeri suferite la doua goluri. - victorii / infrangeri la trei goluri - Gaz Metan Medias si Pandurii Targu Jiu sunt singurele formatii care au mai mult de o victorie obtinuta la trei goluri diferenta in acest sezon, fiecare are cate doua astfel de victorii, in timp ce Concordia Chiajna are trei infrangeri suferite la fix trei goluri diferenta. - victorii / infrangeri la patru sau mai multe goluri -  CFR Cluj, Dinamo Bucuresti si FC Vaslui au fiecare cate trei victorii obtinute la patru sau mai multe goluri diferenta  iar CS Mioveni este cea mai slaba la acest capitol, pierzand de cinci ori la o asemenea diferenta pana acum.

Romania Liga 1 - Statistici pauza/final Cele mai multe victorii ale gazdelor au venit dupa ce acestea au reusit sa conduca si la finalul primei reprize si astfel am avut 51 de partide de 1/1, alte 34 de meciuri s-au incheiat la egalitate dupa ce la pauza scorul a fost tot egal, iar in 27 de meciuri oaspetii au reusit sa conduca atat la pauza cat si la final. - 1 / 1 - Rapid Bucureşti, FC Vaslui si FC Brasov au jucat cele mai multe meciuri in care la pauza gazdele au condus, iar la final tot ele au reusit sa se impuna. Ceahlaul Piatra Neamt in schimb a disputat doar doua astfel de partide de 1/1 in acest sezon. - 1 / X - Sase meciuri s-au incheiat la egalitate in acest sezon dupa ce la pauza gazdele au reusit sa conduca iar Rapid, Pandurii Targu Jiu, FCM Targu Mures au fiecare cate doua astfel de partide jucate. - 1 / 2 - Doar intr-o singura partida din acest an gazdele au reusit sa condusa la pauza pentru ca apoi sa piarda - X / 1 - Gaz Metan Medias are sase meciuri in care la pauza scorul a fost egal, iar la final gazdele au reusit sa se impuna, iar Petrolul Ploiesti nu a terminat nici macar un meci cu o astfel de desfasurare - X / X - Ceahlaul, una dintre formatiile cu cele mai multe remize obtinute in acest sezon au terminat sase partide la egalitate dupa ce la pauza scorul era tot egal, la polul opus un singur joc disputat de CFR Cluj a fost de x/x - X / 2 - Petrolul Ploiesti, Otelul Galaţi si Dinamo Bucuresti au cele mai multe astfel de partide, cate patru pentru fiecare formatie, iar CS Mioveni nu are nici macar un meci jucat in acest sezon in care la pauza scorul sa fie egal, iar la final sa se impuna oaspetii. - 2 / 1 - Steaua Bucuresti, Otelul Galati, Petrolul Ploiesti si Concordia Chiajna au fiecare cate doua partide jucate in care la pauza oaspetii au condus, iar pana la final gazdele au intors rezultatul in favoarea lor. - 2 / X - Sportul Studentesc are cele mai multe astfel de partide in acest sezon, trei, in schimb Rapid si FC Brasov nu au nici macar un meci de 2/x in acest campionat. - 2 / 2 - CS Mioveni a reusit sa joace cele mai multe meciuri de 2/2, sapte partide pana in acest moment, iar FC Brasov nu a reusit nici macar o data sa incheie o partida in care oaspetii sa conduca la pauza si sa se si impuna la final.

Romania Liga 1 - Statistici minute goluri - 01 >>> 15 -  CFR Cluj este formatia care a reusit sa inscrie cele mai multe goluri in starturile de partida, avand sapte goluri. In schimb Vointa Sibiu nu a reusit sa marcheze nici macar o data in primul sfert de ora in acest sezon. - 16 >>> 30 -  Tot sapte goluri a reusit si Dinamo Bucuresti sa marcheze in acest interval fiind cea mai buna formatie si din nou Vointa Sibiu este fara gol marcat. - 31 >>> pauza - In ultima parte a primei reprize Steaua Bucuresti si FC Vaslui sunt cele mai eficiente formatii, fiecare reusind sa inscrie cate opt goluri, iar Otelul Galati alaturi de Ceahlaul, Petrolul Ploiesti si CS Mioveni au fiecare doar cate un gol marcat in ultima treime a primei reprize - 46 - 60 - Dupa pauza din nou CFR Cluj este cea mai ofensiva echipa, marcand de sapte ori, pentru ca Rapid Bucuresti si Concordia Chiajna sa inscrie fiecare doar cate un gol in acest interval - 61 >>> 75 - CFR Cluj a reusit sa inscrie din nou cele mai multe goluri, noua, iar alte cinci formatii au fiecare doar cate doua goluri marcate in aceasta perioada a jocului - 76 >>> 90 - Finalurile de partida sunt asteptate de cei de la Dinamo Bucuresti care au reusit sa inscrie de 12 ori pana acum in ultimul sfert de ora, iar CS Mioveni este cea ineficienta echipa pe finalurile de joc, cu doar un gol marcat.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi