România Liga 1 Betano - Case de pariuri online recomandate pentru pariuri pe fotbalul românesc!

Unde pariez pe România Liga 1 Betano? Vezi ce case de pariuri online recomandăm pentru pariuri pe fotbalul românesc, și pe care sugerăm să le eviți. Vezi care sunt argumentele noastre pentru a ști cum să alegi cea mai potrivită agenție pentru pariuri pe prima ligă românească. 

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandate pentru pariuri pe Liga 1 Betano!


Nu toți operatorii se concentrează suficient pe campionatul intern

Campionatul românesc, fie el bun sau rău, este al nostru! Și să fim sinceri, foarte mulți pariem pe el. Nu spectaculozitatea lui ne face să ne îndreptăm atenția către fotbalul nostru mioritic, ci faptul că evoluția echipelor este ușor de urmărit, aflăm rapid ultimele noutăți, plus că fiecare iubitor al sportului rege simpatizează cu o anumită echipă. De aceea Liga 1 Betano ocupă un loc special în portofoliul nostru de pariori, dar din păcate nu și în portofoliul fiecărei agenții licențiate.

De când piața de jocuri de noroc din România este reglementată ONJN, operatorii licențiați încearcă să se concentreze mai mult pe cererea de pe piața locală. Chiar și așa, să fim sinceri - sunt case de pariuri online care tratează acest campionat ca oricare altul din rândul celor medii ca nivel. Asta înseamnă o ofertă sportivă decentă, dar nu extraordinară, și nici facilități suplimentare (pariuri speciale, promoții pe fotbalul românesc etc). Am avut chiar neplăcerea ca în zile cu mult fotbal să nu găsesc la vreo 2 agenții licențiate partide din Liga 1 Betano la live betting. Asta mi se pare de neacceptat pentru anul 2017. Nu vreau să dau nume că nu e frumos, ci prefer să mă concentrez pe acei operatori la care chiar merită să jucăm. 

 

Case de pariuri online recomandate pentru pariuri pe România Liga 1 Betano


Sponsorul principal al Ligii 1, transmisiuni live video exclusiv - deschide cont aici!

Acest operator se află în topul listei mele deoarece în ultima vreme s-a concentrat enorm pe campionatul României, devenind sponsorul oficial al competiției pentru sezoanele 2017 / 2018 și 2018 / 2019. De ce te-ar interesa asta? Păi în primul rând acest site de pariuri oferă în exclusivitate transmisiuni live video de la toate meciurile. Deci poți urmări live video partidele din Liga 1 exact din aceeași fereastră din care pariezi, atât de pe calculator cât și de pe mobil (detalii aici)

Tot acest operator oferă o gamă largă de pariuri de lungă durată pe CS U Craiova (echipă pe care de asemenea o sponsorizează), oferta sportivă pre-meci și live este foarte bogată cuprinzând cea mai completă ofertă pe cornere și cartonașe oferită de vreun operator licențiat, poți plasa pariuri cu marjă 0, și ai acces și la un bonus foarte atractiv pentru prima depunere. Nu aș vrea să detaliez prea mult ca să nu te plictisesc, dar dacă vrei să afli mai multe informații în acest sens recomand să citești ACEST ARTICOL.

 

Site-ul cu cele mai multe promoții atractive pe Liga 1 - deschide cont aici!

Practic nu trece etapă fără ca acest operator să vină cu măcar o promoție pe prima ligă din România! Găsim atât oferte pentru clienții noi la care sunt puse la bătaie cote mărite, cât și promoții pentru toți clienții. Acestea sunt de toate tipurile posibile, așa că nu are rost să detaliez prea tare. Îți sugerez să urmărești cu regularitate secțiunea ”Promoții” de pe PariuriX, pentru că noi te anunțăm imediat ce apare o ofertă nouă!

Acest site de pariuri are și el o ofertă bogată pe cornere și cartonașe, nu la fel ca cea de la operatorul de mai sus, dar mai bună decât la restul concurenței. 

 

Casa de pariuri online aleasă de cei mai mulți români - deschide cont aici

Nu pot spune că acest operator se concentrează în mod deosebit pe Liga 1, dar faza e că per total are servicii foarte bune din toate punctele de vedere. De aceea și este din ce știu agenția la care au cont cei mai mulți români, dar și cea votată de cei mai mulți utilizatori PariuriX, ea ocupând primul loc în topul nostru de popularitate. Așa că poți juca aici cu încredere, mai ales dacă o faci și pe alte sporturi / competiții.

 

O agenție la care trebuie să ai cont - deschide cont aici 

Oferă peste 100 de opțiuni de pariere pre-meci la fiecare partidă din Liga 1, are și live o ofertă bogată, poți paria în condiții foarte bune din cadrul aplicației pentru IOS și Android, iar exemplele pot continua. Mă joc de mulți ani aici, și deși nu este chiar în fruntea listei mele, este genul de agenție care nu ar trebui să lipsească din portofoliul pariorilor.

 

Betting exchange, pariuri pe intervale de 60 de secunde și promoții super tari

Are cea mai bună platformă de betting exchange din lume și singura licențiată la noi. Iar acesta este un motiv suficient pentru a juca aici, indiferent de competiția pe care pariezi. Și dacă nu ești fan al pariurilor în contrapartidă, poți să joci pe platforma normală de pariuri sportive unde vei găsi ceva inedit: pariuri pe intervale de 60 de secunde și 5 minute. Poți paria pe out-uri, lovituri libere și alte nebunii - detalii aici. Agenția mai vine din când în când și cu oferte cu cote mărite pentru clienții noi, gen cotă 6.00 victorie FCSB cu Craiova în loc de 1.60 - e doar un exemplu.


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive