România, la CM de rugby din 2019! Belgienii ne-au făcut cadou calificarea

Există minuni! Stejarii” au aflat astăzi, după ultimul meci susținut în Georgia și pierdut cu 16-25, că s-au calificat la ”masa bogaților” din rugby! Belgienii au jucat ca într-o finală și au bătut surprinzător cu 18-10 Spania (principala contracandidată a României la calificare) oferindu-le rugbyștilor români (foto: rugbyworldcup.com) o prezență nesperată la Campionatul Mondial de la anul, din Japonia!  

Belgienii puteau câștiga mult mai clar meciul cu Spania - la un moment dat, ibericii au fost conduși cu 15-0. Partida, arbitrată de românul Vlad Iordăchescu, s-a terminat cu o bătaie generală. Jucătorii oaspeților au sărit să-l bată și pe Iordăchescu, cel care n-a scăpat nici de furia jurnaliștilor spanioli. Aceștia au ”explodat” pur și simplu la adresa conaționalului nostru. 

”Ne-a oprit atacurile de fiecare dată, în timp ce belgienilor le-a asigurat mereu continuitate. Cel mai mult ne-a afectat însă fragmentarea, n-am reuşit să ne dezvoltăm jocul", scrie Marca. Nici cei de la site-ul abc.es nu au fost blânzi cu arbitrul român. 

”Cu 15-le belgian, mocirla şi zăpada ne-am putut lupta, însă nu am avut nicio şansă în faţa arbitrajului lamentabil al românului Vlad Iordăchescu. Este păcat că într-un asemenea sport să se întâmple astfel de lucruri.Selecţionerul nostru ne-a avertizat de ceva timp că nu era o idee înţeleaptă să fie delegat un arbitru român la un astfel de meci", se lamentează jurnaliștii după înfrângerea jucătorilor spanioli (foto: rugbyworldcup.com) la Bruxelles. 

România joacă meciul de deschidere la Cupa Mondială!

Turneul final mondial este programat să se desfășoare anul viitor, în perioada 20 septembrie - 2 noiembrie. Rugbyștii români fac parte din Grupa A, alături de țara gazdă Japonia. Cele două naționale își vor disputa victoria în meciul de deschidere al competiției, la Tokyo. Din grupa României mai fac parte Irlanda și Scoția, în vreme ce a cincea reprezentativă va fi stabilită în urma play-off-ului.

La ultimul turneu final mondial la care au participat (2015), ”stejarii” au terminat pe locul 4 în Grupa D. România a bătut atunci doar Canada (scor 17-15 / foto: theglobeandmail.com) și a pierdut celelalte întâlniri: 11-38 cu Franța, 10-44 cu Irlanda și 22-32 cu Italia. 

Programul complet al meciurilor din Grupa A, Cupa Mondială 2019: 


  
Din Grupa B fac parte Nouă Zeelandă, Africa de Sud și Italia, momentan, pentru că mai sunt de completat două locuri. În Grupa C vor juca Anglia, Franța, Argentina, SUA și Tonga, în vreme ce în Grupa D au fost repartizate Australia, Țara Galilor, Georgia, Fiji și Uruguay. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi