România, față în față cu ”tancurile” rusești în preliminariile CE de handbal

Naționala de handbal feminin se pregătește pentru cel mai tare meci din preliminariile pentru Mondialul din Franța. Tricolorele au bifat două victorii în primele două partide jucate în Grupa 4: 36-25 cu Austria și 32-16 cu Portugalia și conduc într-o grupă în care cel mai mare pericol e reprezentat de Rusia, următoarea adversară a româncelor. Trupa colericului Yevgeni Trefilov va juca la rupere dubla cu România, după ce ”tancurile rusești” au fost puse pe butuci, surprinzător, de austriece în ultimul meci, 25-27. 

La meciul de mâine seară, care se va desfășura la Togliatti, România va avea nu mai puțin de cinci jucătoare noi în lot față de echipa prezentă la ultimul Campionat Mondial. Jucătoarele antrenate de Ambros Martin (foto: sportpictures.eu) au o șansă imensă să pună mâna pe biletele pentru Europeanul din Franța (29 noiembrie - 16 decembrie) încă de pe acum, dar asta înseamnă în primul rând un rezultat bun în meciul tur de mâine seară.

Tricolorele au plecat luni spre Rusia și au ajuns la Togliatti după un drum lung, care a inclus o escală la Moscova. Deplasarea istovitoare îl pune în dificultate pe selecționer, care este presat de timp în stabilirea celei mai bune formule de echipă. De partea cealaltă, Trefilov (foto: dagbladet.no) a avut la dispoziție un cantonament centralizat de 10 zile, timp suficient pentru a despica firul în patru și pentru a pune la punct cea mai bună strategie contra româncelor. 

”Trebuie să ne folosim mintea mai mult, pentru că nu am avut timp să pregătim aşa cum trebuia acest meci, pentru a face faţă unei asemenea echipe”, a declarat Ambros Martin la plecarea spre Rusia. Trei puncte reprezintă obiectivul selecționerului României pentru dubla cu trupa lui Trefilov. Asta înseamnă că imediat după returul de duminică (de la Cluj), tricolorele își pot face planuri pentru Euro, indiferent de rezultatul din ultimele partide cu Austria (30 mai) şi Portugalia (3 iunie). 

În acest moment, clasamentul Grupei 4 din preliminarii Euro 2018 se prezintă astfel: 

1. România  4p (2-0-0) / (+27)

2. Rusia  2p (1-0-1) / (-9)

3. Austria  2p (1-0-1) / (+5)

4. Portugalia  0p (0-0-2) / (-23)

Principalele absenţe ale României pentru confruntarea cu Rusia sunt Cristina Zamfir-Florianu şi Melinda Geiger (ambele accidentate). Noutățile din lotul convocat de selecționerul Ambros Martin sunt Laura Chiper, Raluca Băcăoanu, Laura Pristăviţa, Laura Popa şi Bianca Bazaliu (foto: sportpictures.eu).

Lotul României pentru întâlnirea cu Rusia din preliminariile pentru Euro: 

Portari: Denisa Dedu (Siofok), Yulia Dumanska (SCM Craiova)
Extreme stânga: Valentina Ardean-Elisei (SCM Craiova), Ana Maria Popa (CSM Roman)
Interi stânga: Cristina Neagu (CSM Bucureşti), Bianca Bazaliu (CSM Bucureşti)
Centri: Eliza Buceschi (Corona Braşov), Laura Pristăviţa (CSM Bistriţa), Mădălina Zamfirescu (Debrecen), Cristina Laslo (Buducnost)
Interi dreapta: Ana Maria Drăguț (HC Zalău), Laura Popa (Corona Braşov)
Extreme dreapta: Laura Chiper (Corona Braşov), Aneta Udriştioiu (CSM Bucureşti)
Pivoţi: Crina Pintea (Issy Paris), Raluca Băcăoanu (HCM Râmnicu Vâlcea)

La această casă de pariuri online, pentru o miză pe goluri de ”sub 53,5” cota este 1.80. Te sfătuiesc ca înainte să-ți faci biletul la pariuri, să te uiți și peste pontul recomandat pe site-ul nostru pentru această partidă. 

Pariază și tu pe meciul dintre Rusia și România, din preliminariile Europeanului de handbal! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi