Super pariu de jucat pe România vs Elveția și un FREEBET de 20 RON

Azi la România vs Elveția am jucat un super pariu ce sper să îmi aducă ceva câștiguri pentru a continua seriile câștigătoare de la Euro 2016. În plus avem o ofertă specială pentru cei care au cont deschis la NETBET prin PariuriX.com, un freebet de 20 RON.

De la ora 19:00 pe Parc des Princes România va întâlni Elveţia în partida cu numărul 2 din cadrul grupei A de la Campionatul European de fotbal 2016. Cei mai mulți pariori sunt ferm convinși că România va câștiga acest meci, mai ales după meciul cu Franța. Mai mult decât atât cei mai mulți consideră că nu este exclus să batem la două goluri diferență, așa că merg aleg să risc chiar şi mai mult decât am făcut-o la pronosticurile propuse în analiza meciului.

Am mizat nu mai puțin de 1.000 de lei pe cota de 6.45 avută de victoria României la minim 2 goluri diferență. Dacă am făcut bine sau rău vom afla în curând!

 1345759411648387535479141692472937n.jpg

FREE BET 20 RON

Pentru că am spus în repetate rânduri că există beneficii pentru cei care deschid conturi prin PariuriX, pe lângă bonusurile mărite exclusiv prin noi, iată că venim cu o nouă ofertă promoțională. Dacă ai cont la Netbet deschis de pe unul din linkurile sau bannerele de pe site-ul nostru efectuează miercuri 15 iunie 2016 o depunere, plasează un pariu (nu contează cota şi miza) şi în maxim 48 de ore contul tău va fi creditat cu un pariu gratuit în valoare de 20 RON.

Acest pariu gratuit îl vei putea utiliza pe orice sport din oferta Netbet. Profitul rezultat în urma utilizarea lui îţi vor rămâne în cont ca şi bani cash.

Exemplu: Ai deja cont la Netbet deschis de pe site-ul PariuriX, efectuezi astăzi o depunere (cel puţin 20 RON), plasezi un pariu (pe orice eveniment doreşti din ofertă şi cu orice miză) şi vei primi în maxim 48 de ore un pariu gratuit de 20 RON. Acest pariu gratuit îl vei juca pe o cotă de 4 şi-l vei câştiga. În acest caz vei primi în cont 20x4-20, adică 60 RON, bani pe care-i poţi juca pe alte pariuri, la casino sau poker ori chiar îi poţi retrage.

 

NU AI CONT? Bonus 50 RON EXTRA la conturile noi prin PARIURIX.com

Alături de pachetul de bonusuri de până la 1.550 RON pentru primele cinci depuneri (toate detaliile despre el le găseşti în ACEST ARTICOL) doar astăzi vei mai primi şi un BONUS EXTRA EXCLUSIV prin PariuriX.

Pentru a beneficia de acest bonus EXTRA în valoare de 50 RON trebuie să urmezi paşii:

  1. Deschide cont astăzi 15 iunie 2016 la Netbet accesând ACEST LINK (dacă nu deschizi cont de pe acest link nu vei primi bonusul)
  2. Efectuează o depunere (minim 20 RON)
  3. Plasează un pariu pe orice eveniment sportiv din oferta Netbet

Dacă ai îndeplinit aceşti paşi de mai sus în maxim 48 de ore în cont îţi va fi creditat un bonus de 50 RON. Va trebui apoi să rulezi bonusul de şase ori (să plasezi pariuri eligibile de 300 RON) pe cote de minim 1.60. Ai la dispoziţie 30 de zile pentru a îndeplini condiţiile de rulaj. Acest bonus NU te împiedică să obţii şi bonusurile la fiecare din primele cinci depuneri.

Deschide cont acum la Netbet pentru a primi EXTRA 50 RON!

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi