România - Danemarca, profit mic, dar sigur, care poate fi făcut dacă vei paria de pe mobil pe numărul de goluri

Dacă în articolul ACESTA îţi arătam cum să obţii câştiguri mult mai mari decât în mod normal, de data aceasta te voi învăţa cum să faci profit garantat pe meciul România - Danemarca pariind LIVE. Nu ies sume mari, dar riscul de a pierde este egal cu 0, iar profitul va fi cuprins între 25 şi 86 RON.

În cazul acesta poţi avea cont la ambele case de pariuri, de fapt la toate 3. Acestea sunt:

Până să intru în detalii vreau să precizez următoarele:

 • ceea ce voi scrie în continuare legat de Unibet este valabil doar dacă NU ai pariat până acum de pe mobil la ea
 • ceea ce voi scrie în continuare legat de NetBet este valabil doar dacă NU ai pariat până acum de pe mobil la ea.
 • la Betano nu exista cerinţa de la celelalte 2 case de pariuri, dar trebuie precizat că pariul trebuie să fie jucat DUPĂ ÎNCEPUTUL MECIULUI şi să fie plasat prin intermediul unei aplicaţii pentru pariuri de pe mobil (cea pentru Android sau cea pentru iOS).

Sumele de bani pe care trebuie să le ai în cele 2 din cele 3 conturi sunt următoarele:

 • 40 RON la NetBet
 • 50 RON la Unibet
 • 50 RON la Betano

Prin urmare ai nevoie de 90 sau 100 RON pentru a aplica ceea ce-ţi voi spune în continuare.

Variantele posibile sunt:

 1. Joci primul pariu de pe mobil atât la Unibet cât şi la Netbet
 2. Joci primul pariu de pe mobil la Unibet şi joci un pariu live din aplicaţie la Betano
 3. Joci primul pariu de pe mobil la Netbet şi joci un pariu live din aplicaţie la Betano.

Rămâne să te orientezi tu unde vei paria, în funcţie de faptul dacă ai pariat sau nu până acum de pe mobil la Netbet şi / sau Unibet.

Să luăm fiecare variantă pe rând să vedem cât pariem, pe ce pariem şi cât câştigăm.

Varianta 1: primul pariu de pe telefon plasat la Unibet şi la Netbet

 1. La Unibet pariezi primul pariu cu miza de 50 RON pe pronosticul sub 2.5 goluri - cota 1.53 acum
 2. La Netbet pariezi primul pariu cu miza de 40 RON pe pronosticul peste 2.5 goluri - cota 2.40 acum
 • Dacă în meci se vor marca sub 2.5 goluri vei câştiga 76.5 RON cash la Unibet şi vei primi un pariu gratuit de 40 RON la Netbet. Ai pariat 90 RON şi vei avea în conturi 115.5 RON. Profit 25.5 RON!
 • Dacă în meci se vor marca peste 2.5 goluri vei primi bonus 50 RON la Unibet, vei câştiga 96 RON cash la Netbet si vei primi un pariu gratuit de 40 RON tot la Netbet. Ai pariat 90 RON şi vei avea în conturi 186 RON. Profit 96 RON!

Varianta 2: primul pariu de pe telefon plasat la Unibet şi un pariu live din aplicaţia pentru mobil de la Betano

 1. La Unibet pariezi primul pariu de pe mobil cu miza de 50 RON pe pronosticul peste 2.5 goluri - cota 2.50 acum
 2. La Betano joci un pariu live (imediat DUPĂ ce a început meciul) cu miza de 50 RON pe pronosticul sub 2.5 goluri - cota 1.55 acum (dacă vei paria în minutul 1 va fi tot pe la aceiaşi valoare)
 • Dacă în meci se vor marca peste 2.5 goluri vei câştiga 125 RON cash la Unibet şi vei primi un pariu gratuit de 50 RON la Betano. Ai pariat 100 RON şi vei avea în conturi 175 RON. Profit 75 RON!
 • Dacă în meci se vor marca sub 2.5 goluri vei primi bonus 50 RON la Unibet şi vei câştiga 77.5 RON cash la Betano. Ai pariat 100 RON şi vei avea în conturi 127.5 RON. Profit 27.5 RON!

Varianta 3: primul pariu de pe telefon plasat la NetBet şi un pariu live din aplicaţia pentru mobil de la Betano

 1. La Netbet pariezi primul pariu de pe mobil cu miza de 40 RON pe pronosticul peste 2.5 goluri - cota 2.40 acum
 2. La Betano joci un pariu live (imediat DUPĂ ce a început meciul) cu miza de 50 RON pe pronosticul sub 2.5 goluri - cota 1.55 acum (dacă vei paria în minutul 1 va fi tot pe la aceiaşi valoare)
 • Dacă în meci se vor marca peste 2.5 goluri vei câştiga 96 RON cash la Netbet, vei primi un pariu gratuit de 40 RON la Netbet şi vei mai primi un pariu gratuit de 50 RON la Betano. Ai pariat 90 RON şi vei avea în conturi 186 RON. Profit 86 RON!
 • Dacă în meci se vor marca sub 2.5 goluri vei primi pariul gratuit de 40 RON la Netbet şi vei câştiga 77.5 RON cash la Betano. Ai pariat 90 RON şi vei avea în conturi 117.5 RON. Profit 27.5 RON!

Se poate observa că indiferent de numărul de goluri înscrise în meci şi de varianta pe care o vei alege vei face profit între 25 şi 96 RON. Riscul de a pierde banii, în oricare dintre situaţii este egal cu 0!

Iar dacă alegi Betano şi Netbet te poţi "juca" mai departe. La ambele vei primi câte un pariu gratuit, 40 RON la Netbet şi 50 RON la Betano. Caută apoi un tip de pariu cu 2 variante (precum total goluri sub / peste sau GG / NG) care să aibă o cotă ceva mai mare (nu contează meciul, poate fi chiar şi tenis, dar ideal ar fi să ai minim cota 2 la Netbet pentru una dintre variantele de pariere) şi joacă la Netbet varianta cu cota mai mare iar la Betano joacă varianta contrară. Unul dintre pariuri îţi va ieşi sigur şi astfel vei mai obţine în mod cert încă cel puţin 40 RON!

Ce mai trebuie să ştii:

 • la unibet.ro rambursarea de 50 RON se face dacă primul pariu jucat de pe un dispozitiv mobil va fi pierdut; suma rambursată va fi creditată sub formă de bonus care va trebui rulată de 3 ori pe cote de minim 1.40 în decurs de 30 de zile.
 • la netbet.ro rambursarea de 40 RON se face sub formă de freebet indiferent dacă primul pariu jucat de pe un dispozitiv mobil va fi câştigat sau pierdut; freebet-ul va trebui jucat în următoarele 7 zile pe un bilet care să conţină cote de minim 1.60, dacă pariul va fi câştigat vei primi în cont doar profitul (cota biletului x 40 RON - 40 RON) sub formă de bani cash.
 • la betano.ro rambursarea de 50 RON se face sub formă de fullbet dacă primul pariu LIVE jucat din aplicaţia pentru pariuri Betano (nu de pe varianta mobilă a site-ului) va fi pierdut; fulbet-ul va trebui jucat în următoarele 15 zile pe un bilet care să conţină cote de minim 1.50, dacă pariul va fi câştigat vei primi în cont întreaga sumă, nu doar profitul ca la Netbet, sub formă de bani cash

Sursă foto: sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi