România - Danemarca, 3 pariuri la care în mod normal câştigai sub 350 RON îţi pot aduce 1.250 RON!

România vs Danemarca este meciul care îţi poate aduce un câştig de 1.200 RON cu o miză de doar 150 RON, asta în condiţiile în care în mod normal ai făcut câştigat cu cele 3 bet-uri mai puţin de 350 RON.

Cum este posibil acest lucru? Destul de simplu! Singura condiţie este să NU ai cont la cele 3 case de pariuri despre care voi scrie în continuare şi să ai la dispoziţie 150 RON dispuşi să-i pariezi.

ATENŢIE! Ofertele sunt la case de pariuri diferite! Dacă vrei să vezi care este casa care oferă o anumită cotă dă click pe link-ul corespunzător de mai jos!

Dă click aici şi deschide cont la casa de pariuri respectivă folosind codul de bonus ZSKN39. După ce faci prima depunere mergi în secţiunea Sportsbook şi pariază 50 RON pe pronosticul "Rezultat final - România" la meciul România - Danemarca. Dacă pariul va fi câştigat vei primi iniţial sub formă de bani cash câştigul la cota normală (50 RON x cota pariului, 2.80 acum) şi ulterior vei primi sub formă de bonus diferenţa până la câştigul total de 500 RON.
Pariază acum pe victoria României la o cotă de 10!

Apoi dă click aici şi înregistrează-te la o altă casă de pariuri, iar după efectuarea primei depuneri plasează PRIMUL PARIU pe pronosticul "peste 0.5 goluri" la meciul România - Danemarca. Dacă pariul va fi câştigat vei primi iniţial sub formă de bani cash câştigul la cota normală (50 RON x cota pariului, 1.12 acum) şi ulterior vei primi sub formă de bonus diferenţa până la câştigul total de 250 RON. În cazul în care meciul România - Danemarca se va încheia cu scorul de 0:0 vei primi cei 50 RON îţi vor fi returnaţi ca bonus.
Pariază acum pe gol marcat în România - Danemarca la o cotă de 5!

În fine, dă click aici şi deschide cont la casa de pariuri care ţi se va deschide în browser. Apoi joacă PRIMUL PARIU pe pronosticul "Meci - România" la partida România - Danemarca. Dacă pariul va fi câştigat vei primi iniţial sub formă de bani cash câştigul la cota normală (50 RON x cota pariului, 2.85 acum) şi ulterior vei primi sub formă de bonus diferenţa până la câştigul total de 450 RON. În plus vei mai primi şi un bonus egal ca valoare cu suma depusă, 50 RON în cazul de faţă (poţi depune şi mai mult dar eu îţi arăt cum să profiţi la maxim de cotele mărite cu investiţii minime).
Pariază acum pe victoria României la o cotă de 9!

La prima agenţie eventualul bonus va trebui rulat o singură dată pe cote de minim 1.20, urmând ca doar profitul obţinut de pe urma pariurilor plasate să rămână în cont, sub formă de bani cash, adică fără alte condiţii de rulaj. La a doua casă de pariuri bonusul va trebui rulat de 3 ori pe cote de minim 1.40. La a treia agenţie bonusul va trebui pariat de 10 ori pe cote de minim 2 în următoarele 60 de zile. În toate cele 3 cazuri câştigurile la cote normale vor fi creditate sub formă de bani cash, care n-au condiţii de rulaj!

Practic dacă România va câştiga acest meci tu vei avea în cele 3 conturi o sumă totală de 1.250 RON. În mod normal, dacă n-ar fi existat aceste promoţii, la cota normală existentă acum pentru cele 3 pariuri ai fi avut un câştig total de doar 336 RON. Dacă tot n-ai cont la cele 3 case de pariuri şi crezi că România va trece de danezi chiar nu merită să ratezi aceste 3 super cote!

Scenariul cel mai puţin favorabil este acela în care meciul se termină 0:0, caz în care vei rămâne în conturi cu suma de 100 RON (ai investit 150 RON). În schimb, dacă România va pierde vei primi câştigul cu cotă mărită la a doua agenţie (pentru că se va înscrie în meci), adică 250 RON şi încă 50 RON bonus de la a treia agenţie, şi astfel vei avea 300 RON în conturi. Nu uita că tu ai investit doar 150 RON!

Sursă foto: sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi