România ar putea juca 2 meciuri fără spectatori. Amendă uriaşă ca bonus!

Incidentele grave de la meciul cu Polonia nu vor rămâne fără urmări. Cel mai probabil, România va juca următoarele două meciuri din preliminarii fără spectatori. În plus, FRF va fi sancţionată cu o amendă cuprinsă între 70 şi 100 de mii de euro. Informaţia vine chiar din Polonia, de la Kazimierz Oleszek - expert în relația cu UEFA. Primul meci pe care tricolorii îl vor juca fără spectatori va fi cel cu Danemarca, de pe 26 martie. Următorul este cel cu Armenia, pe 1 septembrie. 

Trebuie să luam în calcul că deși meciul a fost oprit pentru câteva minute, arbitrul a reluat jocul. Nu putem vorbi despre o decizie la masa verde. Cu siguranță românii vor primi o amendă imensă și vor disputa câteva partide fără spectatori, pentru că cei de la UEFA nu tolerează astfel de gesturi. Huliganismul nu este un caz izolat. E o problemă imensă. Fanii ambelor țări au o reputație proastă. De multe ori conflictele de pe stadion ajung în stradă, iar ăsta este cel mai periculos lucru,

---a declarat Kazimierz Oleszek pentru przegladsportowy.pl, citat de digisport.ro

Fanii români şi cei polonezi s-au războit între ei, dar au aruncat cu petarde şi fumigene şi pe teren, ingnorând apelurile disperate ale crainicului stadionului şi punând în pericol siguranţa şi integritatea jucătorilor. Lewandowski (foto: Sportpictures.eu) a fost la un pas să fie rănit de o petardă aruncată din tribune. Atacantul lui Bayern Munchen şi-a revenit cu greu. "2-3 minute nu am ştiut ce se întâmplă", a spus Lewandowski după meciul de pe "Naţional Arena".  

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi